Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fostul sef al Curtii de Conturi Mihail Vlasov, audiat de procurorii DNA

B1 B1,
Fostul sef al Curtii de Conturi Mihail Vlasov, audiat de procurorii DNA

Fostul sef al Curtii de Conturi, Mihail Vlasov, este audiat luni de procurorii DNA. Supranumit imparatul, un impatimit al jocurilor de noroc, Vlasov a fost arestat preventiv si ulterior plasat in arest la. continuă pe B1

Mihail Vlasov, audiat la DNA

Fostul sef al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, este audiat, luni, de procurorii DNA. El este cauzat de trafic de influenta si abuz in serviciu, informeaza B1 Tv.

Fostul sef al politiei bistritene Ioan Ovidiu Muresan, dat in judecata de institutia la care lucreaza sotia sa. Vila familiei, sub sechestru

Necazurile lui Ioan Ovidiu Muresan, fostul sef al IPJ, nu se termina cu trimiterea acestuia in judecata. Instanta a dispus instituirea sechestrului asupra partii sale din vila cocheta pe care o detine familia in partea de jos a orasului. Mai mult, ANAF, institutie la care este angajata sotia sa, s-a constituit parte civila in proces pentru a recupera prejudiciul de peste 30. 000 de lei cauzat de Muresan statului roman.

Fostul sef de la MAI, Cristian David, vrea in libertate. Contesta masura arestului preventiv

Fostul minstru de Interne, Cristian David vrea sa fie cercetat in libertate. Acesta a contestat masura arestului preventiv, dupa ce a fost retinut pentru luare de mita. Magistratii inaltei Curti de Casatie si.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )