Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fostul sef al DGFP Bistrita a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie

B1 B1,
Fostul sef al DGFP Bistrita a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie

Fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice DGFP) Bistrita-Nasaud Sabin Iliesi a fost condamnat definitiv, joi, de ICCJ, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru coruptie,. continuă pe B1

Sentinta in dosarul spagii de 140.000 de euro. Fostul sef de la Garda de Mediu Calarasi, condamnat definitiv la doi ani cu suspendare

Vasile Gidea, fost sef al Garzii de Mediu din Calarasi, saltat de procurorii DNA pentru implicare intr-un dosar de trafic de influenta, alaturi de un politist de la Investigarea Fraudelor, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Fostul sef al DGFP Bistrita a fost condamnat de finitiv la trei ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie

Fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice DGFP) Bistrita-Nasaud Sabin Iliesi a fost condamnat definitiv, joi, de ICCJ, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru coruptie,.

Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea Elodiei: Mi-e rusine ca traiesc in Romania. V-am pupat!

Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Pitesti, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu sapte ani, pedeapsa fiind mai mica decat cea data de Tribunalul Arges, de 22 de ani de inchisoare.

Fostul sef al Directiei de Finante Bistrita, condamnat definitiv la inchisoare, pentru coruptie

Fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice DGFP) Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a fost condamnat definitiv, joi, de ICCJ, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru coruptie, informeaza Mediafax.

Sabin Ilies, fostul sef al Finantelor si lider PNL si PDL,condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Fostul lider al PNL si PDL, Sabin Ilies a fost condamnat de catre inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. in dosarul care i-a adus condamnarea este acuzat de trafic de influenta, de fals si uz de fals.

Cristian Cioaca, CONDAMNAT DEFINITIV la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Politistul a fost incarcerat la Colibasi

Update 19. 10 - Politistul Cristian Cioaca, condamnat definitiv la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi, miercuri seara.

Cristian Cioaca, condamnat definitiv la 15 ani si 8 luni de inchisoare in dosarul Elodia

Cristian Cioaca a fost condamnat la 15 ani si 8 luni de inchisoare de Curtea de Apel Pitesti, pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu sapte ani. Decizia instantei este defi.

Cristian Cioaca, condamnat definitiv la 15 ani si 8 luni de inchisoare in dosarul Elodia (VIDEO)

Cristian Cioaca a fost condamnat la 15 ani si 8 luni de inchisoare de Curtea de Apel Pitesti, pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu sapte ani. Decizia instantei este defi.

Cristian Cioaca, CONDAMNAT DEFINITIV la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Politistul va fi incarcerat la Colibasi

Update 17. 50 - Politistul Cristian Cioaca, condamnat definitiv, miercuri, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, va fi incarcerat la Penitenciarul Colibasi,.

Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea, acuzat de favorizarea infractorului

Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de favorizarea infractorului. in dosarul in care acesta a fost pus sub invinuire mai este cercetat si magistratul Gabriela Barsan, sotia judecatorului Corneliu Barsan, dar si alti angajati ai Curtii Supreme, avocati si oameni de afaceri.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )