Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al Garzii Financiare, cercetat penal.

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al Garzii Financiare, cercetat penal.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata patru comisari ai Garzii Financiare Constanta. Este vorba despre Florea Sorin, comisar general, Ciprian Mihail Florea, comisar sef, Madalina Buduleanu si Eduard Cristian Tomescu, comisari in cadrul Garzii Financiare Comisariatul General, la data comiterii faptelor. Acestia sunt acuzati de . continuă pe România Liberă

Patru fosti comisari ai Garzii Financiare, urmariti penal

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata de patru comisari ai Garzii Financiare, acestia fiind acuzati de favorizarea infractorului si de folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

Trei comisari ai Garzii Financiare, urmariti penal de DNA pentru favorizarea infractorului si folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii

Directia Nationala Anticoruptie DNA) informeaza joi, intr-un comunicat, ca procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor conexe celor de coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de trei comisari din cadrul Garzii Financiare, pentru folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizarea infractorului.

DNA trimite incepe urmarirea penala impotriva sefului Garzii Financiare si a altor trei ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de: SORIN FLOREA, comisar general al Garzii Financiare, FRONEA CIPRIAN MIHAIL, comisar sef al Garzii Financiare Constanta, BUDULEANU MADALINA si TOMESCU EDUARD CRISTIAN, comisari in cadrul Garzii Financiare Comisariatul General, la data comiterii faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea .

ICCJ: Fostul sef al DNA Slobozia, cercetat in arest la domiciliu.

Judecatorii ICCJ au decis ca fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie Slobozia, Dumitru Cristudor, sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita doua masini de piatra si un autoturism Audi, relateaza Mediafax. Constata ca nu se mai impune mentinerea masurii arestarii preventive fata de inculpatul Cristudor Dumitru. Admite cererea formulata de inculpatul Cristudor Dumitru si, in baza art. 242 alin. 2 Cod procedura penala, dispune inlocuirea masurii .

DNA incepe urmarirea penala impotriva a trei comisari ai Garzii Financiare.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de: SORIN FLOREA, comisar general al Garzii Financiare, FRONEA CIPRIAN MIHAIL, comisar sef al Garzii Financiare Constanta, BUDULEANU MADALINA si TOMESCU EDUARD CRISTIAN, comisari in cadrul Garzii Financiare Comisariatul General, la data comiterii faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea .

Fostul sef al DNA Slobozia urmeaza sa fie cercetat in arest la domiciliu

Curtea Suprema a decis ca fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Slobozia Dumitru Cristudor sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita doua masini de piatra si un autoturism Audi. Decizia instantei nu este definitiva.

Vaslui: invatator cercetat penal pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut o eleva

Un invatator din judetul Vaslui este cercetat penal de politisti pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut in timpul orelor o eleva in varsta de noua ani care, potrivit medicilor legisti, are nevoie de.

Vaslui: invatator cercetat penal dupa ce ar fi batut o eleva.

Un invatator din judetul Vaslui este cercetat penal de politisti pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut in timpul orelor o eleva in varsta de noua ani care, potrivit medicilor legisti, are nevoie de patru zile de ingrijiri medicale pentru vindecarea ranilor suferite la fata, relateaza Mediafax. Potrivit plangerii depuse la Politie de unchiul elevei, in calitate de tutore, invatatorul de la scoala primara din localitatea Delesti a lovit-o pe fetita cu palmele peste fata si apoi a tras-o de .

Fostul sef al Jandarmeriei Romane Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Jandarmeriei Romane Costica Silion a fost condamnat de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind reincadrarea in functie a unui subofiter care fusese trecut in rezerva din Politia Romana, din motive disciplinare.

Fostul sef al CJ Arges renunta la procesul pentru recuperarea functiei.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges Constantin Nicolescu a anuntat, joi, ca renunta la procesul prin care contesta decizia prefectului judetului privind incetarea mandatului sau la conducerea CJ, transmite Mediafax. Constantin Nicolescu a depus joi, la Consiliul Judetean Arges, un document prin care isi da demisia din functia de presedinte al CJ Arges, invocand motive medicale, au declarat reprezentanti ai acestei institutii. Documentul a fost inregistrat oficial la CJ Arges, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )