Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fostul sef al Parchetului Buftea, sase ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al Parchetului Buftea, sase ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie

Fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Buftea, Nelu Carpen, a fost condamnat definitiv, marti, de instanta suprema, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de coruptie, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul prim-procuror al Parchetului Buftea, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare

Nelu Carpen, fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, a fost condamnat de catre magistratii Curti Supreme la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzat de fapte de coruptie. Decizia este definitiva.

iCCJ l-a condamnat definitiv pe fostul prim-procuror Nelu Carpen la sase ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie

Fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Buftea Nelu Carpen a primit, marti, o condamnare definitiva la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost acuzat de fapte de coruptie. iCCJ a r.

Egipt are un nou presedinte. Fostul sef al armatei a depus juramantul

Fostul sef al armatei Abdel Fattah el-Sisi, ales presedinte al Egiptului cu 96,9% din voturile exprimate dupa ce a eliminat orice opozitie de pe scena politica, a depus duminica juramantul, la aproape un an.

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din PMB, cercetat sub control judiciar

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti PMB), retinut joi de procurorii DNA pentru ca ar fi dat preferential contracte unor firme, va fi cercetat in.

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din PMB, cercetat sub control judiciar

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti PMB), retinut joi de procurorii DNA pentru ca ar fi dat preferential contracte unor firme, va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, a hotarat sambata Tribunalul Bucuresti. Decizia nu este definitiva putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Vaslui: Trupul unui baietel de sase ani, gasit de pompieri in raul Barlad

Un baietel in varsta de sase ani din judetul Vaslui, care s-a inecat in raul Barlad a fost gasit, luni dupa-amiaza, dupa ce a fost cautat de catre pompieri pe o distanta de peste zece kilometri de locul in care copilul fusese vazut ultima data.

Vaslui: Baietel de sase ani inecat in raul Barlad, gasit dupa doua zile de cautari

Un baietel in varsta de sase ani din judetul Vaslui, care s-a inecat in raul Barlad a fost gasit, luni dupa-amiaza, dupa ce a fost cautat de catre pompieri pe o distanta de peste zece kilometri. Trupul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )