Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fostul viceguvernator BNR afla luni daca ramane in arest preventiv. Avocat: Dreptul la aparare al lui Bogdan Olteanu in inchisoare este doar teoretic. Practic, este foarte mult ingradit

România Liberă România Liberă,
Fostul viceguvernator BNR afla luni daca ramane in arest preventiv. Avocat: Dreptul la aparare al lui Bogdan Olteanu in inchisoare este doar teoretic. Practic, este foarte mult ingradit

Instanta suprema judeca, luni, cererea DNA ca Bogdan Olteanu sa ramana in arest preventiv dupa expirarea mandatului de 16 zile, in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii. Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost adus din Arestul Capitalei la instanta, scrie News. ro. continuă pe România Liberă

Bogdan Olteanu afla luni daca ramane in arest preventiv

Instanta suprema judeca, luni, cererea DNA ca Bogdan Olteanu sa ramana in arest preventiv dupa expirarea mandatului de 16 zile, in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii. Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost adus din Arestul Capitalei la instanta, scrie News. ro.

Fostul viceguvernator BNR, in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Cum au motivat judecatorii decizia

Judecatorul de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea DNA de prelungire a arestarii preventive a lui Bogdan Olteanu si a respins cererea inculpatului de cercetare sub control judiciar.

Bogdan Olteanu afla luni daca ramane dupa gratii

Bogdan Olteanu a fost adus vineri dimineata la inalta Curte. Magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare. Fostul viceguvernator BNR este .

Bogdan Olteanu va afla abia luni daca i se prelungeste mandatul de arestare. Avocat: ii e mult mai greu sa aduca probele din arest (VIDEO)

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie nu au luat o decizie in cazul lui Bogdan Olteanu, astfel incat acesta va afla abia luni daca va mai ramane in arest,.

Inalta Curte: Bogdan Olteanu, in arest preventiv pentru inca 30 de zile

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii Inaltei Curti au decis luni prelungirea mandatului cu 30 de zile, anunta Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )