Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fostul vicepresedinte CJ Bihor, Dumitru Voloseniuc, trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul vicepresedinte CJ Bihor, Dumitru Voloseniuc, trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Dumitru Voloseniuc, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, pentru efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia si fals in declaratii. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul vicepresedinte al CJ Bihor Dumitru Voloseniuc, trimis in judecata pentru obtinere de foloase necuvenite

DNA Oradea a dispus, vineri, trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului vicepresedinte al CJ Bihor Dumitru Voloseniuc, pentru obtinere de foloase necuvenite si fals in declaratii in forma.

Fostul vicepresedinte CJ Bihor, trimis in judecata

Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, Dumitru Voloseniuc, pentru efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana si fals in declaratii, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Fostul ministru de Interne Cristian David, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie l-au trimis in judecata pe fostul ministru de Interne, Cristian David, sub acuzatia de luare de mita. David este judecat in stare de libertate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )