Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul vicepresedinte al CJ Bihor Dumitru Voloseniuc, trimis in judecata pentru obtinere de foloase necuvenite

B1 B1,
Fostul vicepresedinte al CJ Bihor Dumitru Voloseniuc, trimis in judecata pentru obtinere de foloase necuvenite

DNA Oradea a dispus, vineri, trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului vicepresedinte al CJ Bihor Dumitru Voloseniuc, pentru obtinere de foloase necuvenite si fals in declaratii in forma. continuă pe B1

Fostul vicepresedinte CJ Bihor, Dumitru Voloseniuc, trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Dumitru Voloseniuc, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, pentru efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia si fals in declaratii.

Fostul ministru de Interne Cristian David, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie l-au trimis in judecata pe fostul ministru de Interne, Cristian David, sub acuzatia de luare de mita. David este judecat in stare de libertate.

Fostul vicepresedinte CJ Bihor, trimis in judecata

Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, Dumitru Voloseniuc, pentru efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana si fals in declaratii, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Afaceri la primarie, cu propriul frate. Edilul din Homocea, trimis in judecata pentru ca si-a obligat fratele sa deszapezeasca comuna

Primarul liberal al comunei vrancene Homocea a fost trimis in judecata, pentru conflict de interese, dupa ce a atribuit fratelui sau trei contracte din bani publici pentru deszapezirea drumurilor in comuna, in perioada 2011-2013.

Cristian David a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost trimis in judecata, joi, de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren.

Cristian David, fost ministru de Interne, trimis in judecata pentru LUARE DE MITA

Cristian David, fostul ministru de Interne al Romaniei din timpul Guvernului Tariceanu, a fost trimis, joi, in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita.

Antrenorul de fotbal Leon Buhai, trimis in judecata in al doilea dosar. Acesta este acuzat de pedofilie

La inceputul acestei saptamani, antrenorul de fotbal Leon Buhai a fost trimis in judecata in al doilea dosar. Anchetatorii il acuza pe acesta de pedofilie, faptele fiind comise in perioada in care antrenorul era trimis in judecata pentru comportament sexual indecent in fata minorilor.

Un vasluian care se deplasa cu o vaca pe un drum national, trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in cazul unui accident in care au murit doi politisti

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au finalizat ancheta in cazul accidentului in urma caruia doi politisti si-au pierdut viata pe 24 octombrie 2013.

Datoriile rusinii. PSD, dat in judecata pentru neplata caldurii, curentului, facturi restante la televiziuni sau o datorie de 28 de euro la CNADNR

PSD se scalda in datorii de peste 6 milioane de euro, insa nu doar marii creditori au de recuperat bani de la rau-platnicii din Kiseleff. Facturi neplatite la caldura, electricitate sau la serviciul care asigura paza si protectie deschid noi procese impotriva PSD si ale organizatiilor judetene ale partidului. Hotnews a scris, joi, in exclusivitate, ca social-democratii au conturile blocate din cauza facturilor neplatite, iar instantele de judecata au dat drept mai multor mici creditori sa treaca la executarea silita a datornicilor. Hotnews prezinta cateva procese intenate de catre creditori PSD-ului, prezentate pe portalul instantelor de judecata, care au adus cel mai mare partid politic din Romania, cu peste 600. 000 de membri, in situatia de a fi executat silit pentru sume infime, in comparatie cu datoria totala de peste 6 milioane de euro.

24 de persoane, trimise in judecata pentru proxenetism si prostitutie in hoteluri de lux

24 de persoane au fost trimise in judecata, vineri, intr-un dosar de proxenetism.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )