Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un fotbalist de 22 de ani a murit in urma unui accident rutier

Antena3 Antena3,
Un fotbalist de 22 de ani a murit in urma unui accident rutier

Doliu lumea fotbalului. Fotbalistul sud-african Ntuthuko Radebe, in varsta de 22 de ani, a murit ieri, la Johannesburg, in urma unui accident de circulatie, scrie The Mirror. Legitimat. continuă pe Antena3

VIDEO Turist in stare grava, in urma unui accident provocat de un cal. A fost ajutat de salvamontistii damboviteni

Un turist in varsta de 64 de ani a avut nevoie de interventia de urgenta a salvamontistilor de la Padina dupa ce s-a ranit grav in urma unui accident provocat de cal. Totul s-a intamplat, duminica, in apropierea Centrului National Salvamont situat in Platoul Padina.

Accident rutier cu mai multi raniti in localitatea Ciolpani

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident intre doua autovehicule, produs miercuri dimineata, in localitatea Ciolpani, pe DN1.

UPDATE Accident rutier soldat cu un mort si cu mai multi raniti in localitatea Ciolpani

O persoana si-a pierdut viata si alte patru au fost ranite in urma unui accident produs, miercuri dimineata, in localitatea Ciolpani, pe DN1.

Accident rutier soldat cu un mort si cu mai multi raniti in localitatea Ciolpani UPDATE

O persoana si-a pierdut viata si alte patru au fost ranite in urma unui accident produs, miercuri dimineata, in localitatea Ciolpani, pe DN1.

Impact devastator: 18 persoane au murit intr-un accident rutier extrem de grav (FOTO)

UPDATE: Autoritatile au confirmat decesul celor 18 persoane date disparute. UPDATE: Politia a revizuit bilantul la 30 de raniti si 18 persoane date disparute. Tragedie rutiera in.

ACCIDENT GRAV la Iasi: Un mort si trei raniti in urma impactului

O persoana a murit, iar alte trei sunt in stare grava in urma unui accident rutier care a avut loc luni in localitatea ieseana Ruginoasa, potrivit Agerpres. Impactul s-a produs dupa ce soferul.

Accident grav in judetul Iasi: Un mort si trei raniti

O persoana a murit iar alte trei au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc luni seara in localitatea Ruginoasa. Anca Vijiac, purtatorul de cuvant.

Turisti straini pe biciclete, loviti in plin de o masina la Tulcea. Unul dintre ei a murit

Un turist britanic a murit, iar alti doi au fost grav raniti, in urma unui accident rutier petrecut pe drumul judetean Tulcea-Agighiol, dupa ce un autovehicul a acrosat grupul de turisti care se deplasa cu.

Accident mortal in Rusia. Cel putin 14 persoane au murit, in urma coliziunii intre un autocar si un camion

Cel putin 14 persoane, printre care si doi copii, au murit, duminica, in urma unui accident rutier dintre un autocar si un camion, in regiunea rusa Tatarstan.

Veste ingrozitoare! Tanara de 22 de ani, victima a unui grav accident rutier, s-a stins din viata (FOTO)

Veste ingrozitoare! Florina Risti, tanara de 22 de ani care a rezistat accidentului rutier din luna februarie, s-a stins din viata in aceasta dimineata. Totul a inceput pe 18 februarie,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )