Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident rutier soldat cu un mort si cu mai multi raniti in localitatea Ciolpani UPDATE

Adevărul Adevărul,
Accident rutier soldat cu un mort si cu mai multi raniti in localitatea Ciolpani UPDATE

O persoana si-a pierdut viata si alte patru au fost ranite in urma unui accident produs, miercuri dimineata, in localitatea Ciolpani, pe DN1. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident rutier soldat cu un mort si cu mai multi raniti in localitatea Ciolpani

O persoana si-a pierdut viata si alte patru au fost ranite in urma unui accident produs, miercuri dimineata, in localitatea Ciolpani, pe DN1.

Accident rutier cu mai multi raniti in localitatea Ciolpani

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident intre doua autovehicule, produs miercuri dimineata, in localitatea Ciolpani, pe DN1.

Accident grav in judetul Iasi: Un mort si trei raniti

O persoana a murit iar alte trei au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc luni seara in localitatea Ruginoasa. Anca Vijiac, purtatorul de cuvant.

ACCIDENT GRAV la Iasi: Un mort si trei raniti in urma impactului

O persoana a murit, iar alte trei sunt in stare grava in urma unui accident rutier care a avut loc luni in localitatea ieseana Ruginoasa, potrivit Agerpres. Impactul s-a produs dupa ce soferul.

Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti. O ambulanta care a preluat un ranit a fost si ea implicata intr-un accident. Imagini de la fata locului

O persoana a murit si alte patru, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Traficul.

Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti

O persoana a murit si alte patru, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Traficul.

Accident rutier pe soseaua Hunedoara Deva: doua masini s-au ciocnit frontal

Un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o camioneta s-a petrecut, luni dimineata, pe soseaua Hunedoara Deva, la Cristur. Traficul rutier a fost restrictionat in zona pe durata cercetarilor.

O motociclista din Cehia a fost ranita grav intr-un accident rutier pe DN 66

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 66 Hateg Petrosani. O motociclista din Cehia a ajuns in spital, in urma impactului cu autoturismul condus de o tanara.

Procurorul general Augustin Lazar: Mai multi procurori au depus plangere impotriva folosirii testului poligraf

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a precizat, marti, ca mai multi procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie s-au prezentat la Parchetul General, pentru a depune plangere pentru ca li s-ar fi cerut sa faca testul poligraf, in legatura cu inregistrarile in care Laura Codruta Kovesi ar da ordine procurorilor.

Augustin Lazar la CSM: Mai multi procurori DNA au depus plangere la Parchetul General impotriva folosirii testului poligraf

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a afirmat marti ca mai multi procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie s-au prezentat la Parchetul General pentru a depune plangere impotriva supunerii acestora, printre altele, la testul poligraf, in cadrul anchetei interne din DNA, declansate dupa ce o presupusa inregistrare de la o sedinta interna a fost difuzata de RTV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )