Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti

O persoana a murit si alte patru, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Traficul. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN1. Un mort, patru raniti. Printre victime, si copii

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, intr-un accident care a avut loc miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani, judetul Ilfov. Printre victime se afla si doi copii, informeaza Realitatea. net.

Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti. O ambulanta care a preluat un ranit a fost si ea implicata intr-un accident. Imagini de la fata locului

O persoana a murit si alte patru, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Traficul.

ACCIDENT GRAV la Iasi: Un mort si trei raniti in urma impactului

O persoana a murit, iar alte trei sunt in stare grava in urma unui accident rutier care a avut loc luni in localitatea ieseana Ruginoasa, potrivit Agerpres. Impactul s-a produs dupa ce soferul.

Accident grav in judetul Iasi: Un mort si trei raniti

O persoana a murit iar alte trei au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc luni seara in localitatea Ruginoasa. Anca Vijiac, purtatorul de cuvant.

Impact devastator: 18 disparuti dupa un accident rutier extrem de grav, alti 30 sunt raniti (FOTO)

UPDATE: Politia a revizuit bilantul la 30 de raniti si 18 persoane date disparute. Tragedie rutiera in Germania. Un autocar cu 48 de persoane s-a lovit de un camion, iar apoi a luat foc, fiind.

Accident GRAV pe o sosea din Galati. Un politist a fost grav ranit dupa ce un sofer a intrat in plin in masina sa

8 persoane, printre care si 3 copii au fost raniti intr-un accident din Galati, petrecut la o rascruce de drumuri, dupa ce un sofer de 22 de ani a intrat in plin intr-o masina condusa de un po.

Accident cumplit la Satu Mare: Patru oameni au murit, printre care si un copil

Patru persoane si-au pierdut viata in urma accidentului rutier petrecut luni, pe DN 19, la iesirea din orasul Livada spre Negresti Oas, in judetul Satu Mare, printre acestea fiind si un copil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )