Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti. O ambulanta care a preluat un ranit a fost si ea implicata intr-un accident. Imagini de la fata locului

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti. O ambulanta care a preluat un ranit a fost si ea implicata intr-un accident. Imagini de la fata locului

O persoana a murit si alte patru, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Traficul. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN1. Un mort, patru raniti. Printre victime, si copii

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, intr-un accident care a avut loc miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani, judetul Ilfov. Printre victime se afla si doi copii, informeaza Realitatea. net.

Accident grav in Ciolpani: Un mort si patru raniti

O persoana a murit si alte patru, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Traficul.

ACCIDENT GRAV la Iasi: Un mort si trei raniti in urma impactului

O persoana a murit, iar alte trei sunt in stare grava in urma unui accident rutier care a avut loc luni in localitatea ieseana Ruginoasa, potrivit Agerpres. Impactul s-a produs dupa ce soferul.

Accident grav in judetul Iasi: Un mort si trei raniti

O persoana a murit iar alte trei au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc luni seara in localitatea Ruginoasa. Anca Vijiac, purtatorul de cuvant.

Un mort si sase raniti intr-un incident armat la Toulouse

Un incident armat s-a soldat cu un mort si sase raniti, dintre care doi grav, luni seara, in cartierul sensibil La Reynerie de la Toulouse, a anuntat prefectura, relateaza AFP.

Impact devastator: 18 disparuti dupa un accident rutier extrem de grav, alti 30 sunt raniti (FOTO)

UPDATE: Politia a revizuit bilantul la 30 de raniti si 18 persoane date disparute. Tragedie rutiera in Germania. Un autocar cu 48 de persoane s-a lovit de un camion, iar apoi a luat foc, fiind.

Accident GRAV pe o sosea din Galati. Un politist a fost grav ranit dupa ce un sofer a intrat in plin in masina sa

8 persoane, printre care si 3 copii au fost raniti intr-un accident din Galati, petrecut la o rascruce de drumuri, dupa ce un sofer de 22 de ani a intrat in plin intr-o masina condusa de un po.

Accident grav in Galati. Noua oameni au fost raniti. A fost solicitat elicopterul SMURD

Noua persoane, intre care trei copii, au fost ranite sambata seara, pe un drum judetean din Galati, dupa ce un sofer de 22 de ani nu a acordat prioritate unei alte masini, in zona fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )