Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un fotbalist ecuadorian a murit la 27 de ani din cauza unui stop cardiac

Antena3 Antena3,
Un fotbalist ecuadorian a murit la 27 de ani din cauza unui stop cardiac

Ecuadorianul Christian Chucho Benitez, atacantul echipei antrenate de Razvan Lucescu, El-Jaish Qatar), a murit la doar 27 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, informeaza presa din Ecuador, citata de. continuă pe Antena3

Corespondentul BBC Jon Leyne a murit la varsta de 55 de ani din cauza unei tumori

Corespondentul BBC Jon Leyne, care a transmis, de-a lungul carierei sale de aproape treizeci de ani, stiri de la Pentagon, de la biroul Organizatiei Natiunilor Unite si Teheran, a murit la varsta de 55 de ani, din cauza unei tumori incurabile la creier, diagnosticata la inceputul acestui an, anunta Mediafax.

Cel putin 700 de persoane au fost evacuate pe insula Mallorca din cauza unui incendiu de padure

Peste 700 de persoane pe insula Mallorca au fost evacuate sambata noaptea din cauza unui incendiu de padure, care a devastat deja 1. 600 de hectare. Ca masura de protectie, autoritatile din arhipelagul spaniol.

Peste 700 de persoane au fost EVACUATE pe insula Mallorca din cauza unui INCENDIU de padure.

Autoritatile din arhipelagul spaniol Baleare au evacuat in noaptea de sambata spre duminica 700 de persoane care locuiesc in zona amenintata de un incendiu de padure, care a devastat deja 1. 600 de hectare pe insula Mallorca, informeaza Mediafax. In urma schimbarii directiei vantului, serviciile de urgenta au decis sa evacueze, ca masura de precautie, toata populatia din localitatea Estellencs si sa gazduiasca locuitorii intr-o sala de sport, a anuntat Guvernul regional intr-un .

BLOCAJ pe AUTOSTRADA SOARELUI. Coloana de peste sapte kilometri din cauza unui accident.

UPDATE Un accident rutier s-a produs in urma cu putin timp pe Autostrada Soarelui. Un copil se afla printre raniti. Potrivit Centrului Infotrafic, circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrzii A2 Bucuresti Constanta se desfasoara usor ingreunat la kilometrul 105 in apropierea localitatii Drajna). Un autoturism a iesit in decor, iar ambulantele sosite la fata locului ocupa o banda de circulatie. Se estimeaza ca in scurt timp traficul in zona va reveni la .

Cantaretul JJ Cale a murit la 74 de ani, in urma unui atac cerebral

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit, vineri, la 74 de ani, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani. Nascut in Oklahoma, JJ Cale a ajutat la aparitia Tulsa Sound, gen muzical.

Din cauza caldurii, viteza trenurilor a fost redusa; trenurile pot avea intarzieri si de 60 de minute

Viteza trenurilor pe mai multe sectii de circulatie a fost redusa din cauza temperaturilor ridicate, ceea ce duce la intarzieri de 15 pana la 60 de minute, in functie de rute.

CFR a limitat viteza trenurilor din cauza caldurii

Compania Nationala de Cai Ferate CFR a introdus limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie, din cauza temperaturilor ridicate, a anuntat compania printr-un comunicat remis redactiei.

Bucuresti: Peste 550 de apeluri la Serviciul de Ambulanta, 48 de persoane au lesinat din cauza caldurii excesive

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat, luni, in intervalul 08:00 - 15:00, peste 550 de apeluri, 48 dintre acestea fiind pentru persoane care au lesinat din cauza caldurii in spatii publice.

Adolescent de 16 ani, gasit spanzurat din cauza parintilor

Un tanar de numai 16 ani, din comuna Iancu Jianu, judetul Olt, a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se. El a fost gasit atarnand de un streang in cursul zilei de sambata, in curtea parintilor sai, despartiti. Organele de ancheta incearca acum sa stabileasca exact care au fost motivele ce l-au impins pe adolescent la acest gest extrem.

Siemens se pregateste sa-l debarce pe seful companiei, din cauza unor rezultate financiare sub asteptari

Board-ul grupului industrial Siemens s-a intalnit in week-end, iar miercuri ar putea lua decizia de a-l debarca pe seful companiei, austriacul Peter Loescher, cu patru ani inainte de incheierea contractului sau, scrie Financial Times,. Investitorii sunt suparati de faptul ca Siemens a renuntat la mai multe tinte de profitabilitate in ultimele luni, iar Loescher s-ar fi concentrat pe cresterea cifrei de afaceri, cu orice pret. CEO-ul spune ca are contract pana in 2017 si vrea sa-l duca la bun sfarsit.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )