Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO+ VIDEO. Misiuni MAI: Peste 80 de persoane salvate in misiunile aeriene.

România Liberă România Liberă,
FOTO+ VIDEO. Misiuni MAI: Peste 80 de persoane salvate in misiunile aeriene.

Peste 80 de persoane au fost salvate in misiunile aeriene din aceasta saptamana. Peste 6. 000 de angajati ai MAI au intervenit in zonele afectate de zapada. Citeste si. Peste 6. 100 de politisti, pompieri, piloti si jandarmi, in misiune de salvare in zonele izolate. IMAGINI INCREDIBILE Din ordinul viceprim-ministrului si ministru interimar al M. , Gabriel Oprea, 11 elicoptere au fost disponibile si vieri pentru misiuni de salvare sau transport alimente. Pilotii . continuă pe România Liberă

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sapte judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, .

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri .

FOTO VIDEO Pompierii vranceni, in sprijinul batranilor din Maicanesti blocati in case de zapada

Astazi dimineata, mai multe utilaje au intrat pe DN23B, artera careleaga comuna Maicanesti de comuna Ciorasti, dar si de satul Salcia, ramas izolat in urma ninsorilor consistente de sambata si duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )