Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO+VIDEO. Atac terorist in Indonezia. Cel putin sapte morti

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Atac terorist in Indonezia. Cel putin sapte morti

Un atac terorist sinucigas s-a inregistrat, joi dimineata, la Jakarta, capitala Indoneziei. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Atac terorist in Indonezia. Cel putin sase morti

Un atac terorist sinucigas s-a inregistrat, joi dimineata, la Jakarta, capitala Indoneziei.

Cel putin sapte persoane au decedat, iar alte 22 au fost ranite

Islamisti inarmati au deschis focul, in aceasta dupa-amiaza, intr-un centru comercial din Bagdad, omorand cel putin sapte persoane si ranind alte cel putin 22, dupa care au luat ostatici, transmite bbc. com.

Atac armat in Irak. Cel putin sapte morti si luare de ostatici

Indivizi inarmati au atacat un centru comercial din Bagdad.

Atac armat in Irak. Cel putin sapte morti si SUTE de ostatici

Indivizi inarmati au atacat un centru comercial din Bagdad.

Explozii in centrul capitalei din Indonezia, soldate cu cel putin trei morti

ACTUALIZARE 11:40 Politia indoneziana anunta incheierea atacului din Jakarta si neutralizarea atacatorilor Politia indoneziana a anuntat incheierea atacului comis joi intr-o zona comerciala din centrul Jakartei, capitala Indoneziei, unde mai multe explozii urmate de schimburi de focuri s-au soldat cu cel putin sapte morti, patru dintre ei din randul atacatorilor, scrie EFE. *ACTUALIZARE 08:40 Presedintele Indoneziei condamna atacurile si cere prinderea vinovatilor.

Atentat la un centru medical din Pakistan. Cel putin 15 morti

Un grav atac terorist a produs cel putin 15 morti in Pakistan.

ULTIMA ORA. LIVETEXT Situatie de urgenta la Jakarta. Cel putin sase explozii si focuri de arma in centrul capitalei Indoneziei. Cel putin sapte morti. Presedintele Indoneziei: Aceste explozii sunt acte de terorism. Nu sunt deocamdata indicii ca atacurile

STIRE ACTUALIZATA Mai multi militanti inarmati au lansat, joi dimineata, atacuri cu bomba si cu focuri de arma care au ucis cel putin sapte persoane in centrul capitalei indoneziene, a anuntat politia locala. Atacurile vin dupa o amenintare a gruparii teroriste Stat Islamic ca isi va indrepta atentia impotriva Indoneziei, scrie Reuters. La Jakarta, unde este ora pranzului, a fost instituita starea de urgenta. 18- Nu exista indicii ca militantii islamici au fost in spatele atacurilor cu bomba si a focurilor de arma din capitala indoneziana Jakarta, a declarat seful Agentiei Nationale de Informatii pentru Reuters. 05 - Presedintele Indoneziei a calificat exploziile de la Jakarta drept acte de terorism. 40 - In atacuri sunt implicati 14 militanti inarmati, scrie Reuters. Nimeni nu a revendicat deocamdata atacurile AP).

Atentate in Indonezia. Cel putin sapte victime. Cinci teroristi au fost ucisi

Mai multe explozii au fost auzite joi in centrul capitalei indoneziene Jakarta si s-au inregistrat victime, au declarat martori oculari agentiei Reuters, scrie jurnalul. ro. Politia nu a fost disponibila imediat.

Oficial turc: Sunt suspiciuni pentru un atac terorist in cazul exploziei din Istanbul

Istanbul. Autoritatile din Turcia suspecteaza ca un atac terorist a cauzat explozia de marti din zona turistica a Istanbulului, unde cel putin zece persoane au murit. Declaratia a fost facuta de un.

UPDATE Atac armat intr-un centru comercial din Bagdad, soldat cu cel putin zece morti

Islamisti inarmati au deschis focul, luni dupa-amiaza, intr-un centru comercial din Bagdad, omorand cel putin zece persoane si ranind alte cel putin 25, dupa care au luat ostatici, informeaza BBC News online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )