Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO 10 dintre cele mai luxoase destinatii pentru luna de miere

Adevărul Adevărul,
FOTO 10 dintre cele mai luxoase destinatii pentru luna de miere

Este cea mai importanta vacanta pentru un cuplu, dar, dupa tot stresul provocat de planificarea nuntii, alegerea unei destinatii pentru luna de miere se poate transforma intr-o noua bataie de cap. continuă pe Adevărul

FGDB: Tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

FOTO Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara

In ultimii 6 ani, parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit transformari radicale, devenind una dintre cele mai frumoase gradini publice din tara.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la una dintre cele mai prestigioase distinctii din domeniul aviatiei

Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost nominalizat la Routes Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, potrivit Mediafax.

Care sunt cele mai vizitate tari din lume? Pe ce loc se afla Romania?

Exista un motiv anume pentru care mii de persoane se strang in fiecare zi in jurul Turnului Eiffel. Nu numai ca este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Franta, dar, potrivit datelor oferite de Banca Mondiala, si pentru ca Franta este cea mai vizitata tara din lume, scrie Huffington Post.

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

CELE MAI COOL 10 ORASE MICI DIN EUROPA!

Paris, Londra, Roma orasele mari europene nu mai au nevoie de absolut nicio descriere. Dar ati auzit vreodata de orasele de vis precum Tremolat, Binn, sau Vestmannaeyjar? Ei bine, afla ca unele dintre cele mai frumoase orase din Europa sunt cele mai micute, despre care poate ca nu ai auzit niciodata pana acum. ADPM va prezinta astazi cele mai cool 10 orase mici europene, un top intocmit de site-ul foxnews. com. Continue reading .

Din Teaca, la cele mai importante festivaluri de jazz din lume

Lucian Ban este un roman de 44 de ani din Teaca, care a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni romani de jazz de pe scena internationala contemporana. Acesta a ajuns sa semneze si cu ECM Records, una dintre cele mai renumite case de discuri din lume.

FOTO 10 festivaluri fantastice din Spania

In fiecare an, Spania atrage din ce in ce mai multi turisti aflati in cautarea aventurii datorita festivalurilor inedite. Legendara intrecere a taurilor din Pamplona sau bataia cu rosii din Valencia sunt cele mai populare, iar Huffington Post a facut o selectie a celor mai neobisnuite serbari pe care ar fi pacat sa le ratezi in 2013.

FOTO: Parcul Monument cu arbori seculari si Gradina Mare a lui Panait Istrati, cele mai frumoase zone din Braila

Parcul Monument si Gradina Mare, sau Publica, in care se afla si Casa Memoriala Panait Istrati, au fost si au ramas cele mai frumoase spatii inverzite din Braila, locuri preferate de braileni atunci cand vine vorba despre plimbare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )