Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Accident cu doi morti si 10 raniti pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident cu doi morti si 10 raniti pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Grav accident de circulatie produs in dimineata zilei de 12 mai pe drumul national care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doua persoane au decedat, alte zece fiind ranite. continuă pe Adevărul

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Tragedie pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doi oameni au murit si alti doi au fost grav raniti dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului, a patrus pe contrasens si s-a izbit de un.

Doua persoane au murit si zece au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Tragedie pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doi oameni au murit si zece au fost grav raniti dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului, a patrus pe contrasens si s-a izbit de un autobuz.

Accident GRAV pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doua persoane au murit si alte zece au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua se afla in stare grava, in urma unui accident rutier, produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Femeia care conducea autoturismul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un autobuz, conform B1 Tv.

FOTO VIDEO Accident cumplit urmat de incendiu pe DN14: Un barbat si sotia lui au murit, 4 persoane, printre care si un copil, sunt grav ranite

Doua persoane au murit duminica dimineata intr-un accident de circulatie produs pe drumul national 14, in judetul Sibiu, la iesire din localitatea Sura Mare.

FOTO Accident pe soseaua de centura. Un TIR a intrat in coliziune cu o autoutilitara

Un nou accident de circulatie s-a produs pe soseaua de centura a Alexandriei, la intersectia cu drumul judetean 504. Si de aceasta data motivul a fost nerespectarea semnificatiei indicatorului STOP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )