Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO Accident grav de microbuz. Noua pasageri au fost raniti la intrare in Deva, dupa ce soferul a adormit la volan

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident grav de microbuz. Noua pasageri au fost raniti la intrare in Deva, dupa ce soferul a adormit la volan

Un microbuz cu noua pasageri a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier grav, in localitatea Mintia, pe Drumul National 7. Soferul masinii, care se intorcea din Germania, a adormit la volan si a lovit un utilaj agricol stationat pe marginea soselei. continuă pe Adevărul

Accident grav la inceput de weekend: Un microbuz cu pasageri a intrat intr-o combina, pe DN 7

Accident grav pe DN 7, in judetul Hunedoara, unde un microbuz cu opt persoane la bord a intrat in plin intr-o combina care stationa in afara partii carosabile. Cauza probabila a accidentului.

Accident grav de microbuz pe DN7: noua persoane au fost ranite

Noua persoane, intre care se afla trei femei, au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc sambata, pe DN 7, in apropiere de localitatea Mintia, din judetul Hunedoara, dupa ce microbuzul in care se aflau a acrosat o combina agricola parcata pe marginea drumului.

Dublu atentat sangeros in Siria: Cel putin 31 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti (FOTO)

Atac sangeros in Siria! Cel putin 31 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti in doua atentate comise miercuri dimineata in orasul sirian Qamishli. Majoritatea populatiei din.

Germania creste numarul agentilor de paza din TRENURI, dupa atacul in care au fost raniti patru pasageri

Compania de transport feroviar din Germania a anuntat miercuri ca va spori cu 500 numarul de agenti de paza din trenuri si gari in urmatorii ani, dupa atacul de saptamana trecuta in care un tanar a ranit cu toporul patru pasageri.

Accident grav pe drumul care leaga Brasov de Fagaras. O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

Un barbat in varsta de 45 de ani a decedat si alte cinci persoane au fost ranite, intre care si doi copii, intr-un accident rutier petrecut sambata pe DN1, in localitatea.

Accident grav in fata Guvernului! intr-o masina se aflau mai multe butelii

Un grav accident a avut loc, vineri dimineata in fata Guvernului, dupa ce doua masini s-au lovit, iar un pasager a fost ranit grav si dus de urgenta la spital.

Accident grav la Posada: O masina a cazut intr-o prapastie adanca de 20 de metri

Un accident deosebit de grav s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza in Prahova. Un autoturism s-a prabusit intr-o rapa adanca de 20 de metri. Soferul este in inconstient,.

Accident grav pe DN 7, in Mintia, produs de un tanar care a depasit o coloana de masini. Soferul e in stare critica

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri, pe Drumul National 7, in Mintia. Masina condusa de un tanar de 25 de ani a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara care circula regulamentar din sens opus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )