Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: ACCIDENTUL DE TREN din Franta. Victimele, PRADATE de un grup de hoti.

România Liberă România Liberă,
FOTO: ACCIDENTUL DE TREN din Franta. Victimele, PRADATE de un grup de hoti.

Potrivit presei franceze, la scurt timp dupa accident un grup de persoane a 523;ncercat sa fure de la victime si de la salvatori. Autoritatile au recunoscut acest lucru 523;nsa spun 523;nsa ca este vorba despre cazuri izolate. Este drept ca a fost semnalata inclusiv o 523;ncercare de furt a unui telefon mobil. 522;nsa sunt persoane care spun ca acest grup a atacat cu i-a atacat cu pietre pe angajatii de la Situatii de Urgenta, 523;n timp ce acestia 523;ncercau sa ajunga la pasageri. Dati click pe galeria FOTO . continuă pe România Liberă

FOTO: ACCIDENTUL DE TREN din Franta. Victimele PRADATE de un grup de hoti.

Potrivit presei franceze, la scurt timp dupa accident un grup de persoane a 523;ncercat sa fure de la victime si de la salvatori. Autoritatile au recunoscut acest lucru 523;nsa spun 523;nsa ca este vorba despre cazuri izolate. Este drept ca a fost semnalata inclusiv o 523;ncercare de furt a unui telefon mobil. 522;nsa sunt persoane care spun ca acest grup a atacat cu i-a atacat cu pietre pe angajatii de la Situatii de Urgenta, 523;n timp ce acestia 523;ncercau sa ajunga la pasageri. Dati click pe galeria FOTO .

UPDATE: Accidentul feroviar din Franta a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz

UPDATE 13:15 - Accidentul feroviar din Franta probabil a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de SNCF, relateaza AFP, conform Mediafax. Un.

VIDEO UPDATE Accidentul feroviar din Franta: Nu a fost vorba de o problema umana - ministru/ Cauza a fost o defectiune la un macaz

Catastrofa feroviara care a avut loc la Bretigny-sur-Orge, in apropiere de Paris, in care si-au pierdut viata 6 persoane, nu a avut loc din cauza unei probleme umane, a declarat sambata ministrul Transporturilor, Frederic Cuvillier, potrivit AFP. UPDATE Accidentul a fost cauzat probabil de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de Societatea de cai ferate din Franta.

VIDEO Accidentul feroviar din Franta: Nu a fost vorba de o problema umana - ministru

Catastrofa feroviara care a avut loc la Bretigny-sur-Orge, in apropiere de Paris, in care si-au pierdut viata 6 persoane, nu a avut loc din cauza unei probleme umane, a declarat sambata ministrul Transporturilor, Frederic Cuvillier, potrivit AFP.

MAE confirma accidentul de sambata din Franta: Ambasada Romaniei este pregatita sa acorde asistenta

Ministerul Afacerilor Externe confirma accidentul de sambata din Franta, precizand ca Ambasada Romaniei la Paris este in contact cu Jandarmeria din Bordeaux, care ancheteaza cauzele incidentului, si este.

Accidentul feroviar din Franta, cauzat de o defectiune la macaz

Accidentul feroviar care a avut loc vineri, in localitatea franceza Bretigny-sur-Orge, a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz, potrivit concluziilor preliminare ale anchetei. Un dispozitiv de frictiune.

UPDATE: Patru romani si un algerian au murit in accidentul de sambata din Franta

Update 12:30 - Patru cetateni romani si un algerian au murit in accidentul rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, anunta autoritatile franceze, citate de publicatia LExpress. Anterior, surse.

Cel putin sase morti si 30 de raniti in urma accidentului feroviar din Franta

Accidentul feroviar dintr-o gara in apropiere de Paris s-a soldat cu sase morti si 30 de raniti dintre care 8 in stare grava, conform unui bilant provizoriu dat vineri noapte de premierul francez Jean-Marc Ayra.

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Dispozitivul pilot-automat al avionului Asiana nu functiona corespunzator - presa

Pilotii care conduceau avionul prabusit pe aeroportul din San Francisco le-au spus anchetatorilor ca dispozitivul de pilotare automata nu a mentinut viteza setata pentru aterizare, relateaza ziarul Los Angeles Times, citat de Mediafax.

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Avionul era atat de inclinat incat unul dintre piloti nu vedea pista

Avionul Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, la San Francisco era atat de inclinat spre spate incat unul dintre piloti nu putea vedea pista de aterizare, au anuntat marti autoritatile americane dupa ce au interogat o parte din echipaj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )