Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Masini suspectate de turism electoral in comuna Colonesti, judetul Olt. La Referendum, in 2012, prezenta la vot aici a fost de 184%

Adevărul Adevărul,
FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Masini suspectate de turism electoral in comuna Colonesti, judetul Olt. La Referendum, in 2012, prezenta la vot aici a fost de 184%

Cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale 2014 a inceput in forta in comuna Colonesti din judetul Olt, acolo unde localnicii cu acces la reteaua Facebook au sesizat aspecte pe care ei le considera neobisnuite. Masini suspecte straine de localitate si chiar de judet au fost reclamate de sateni ca patruleaza comuna de la primele ore ale diminetii. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. ACL acuza turism electoral masiv la Targoviste

PSD Targoviste a orchestrat astazi, masiv, una dintre cele mai nerusinate metode de schimbare a vointei electoratului: turismul electoral. Peste 3000 de cetateni din localitatile vecine au votat la sectii din municipiu, pe listele electorale suplimentare, sustin ACL Dambovita.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Cinci romani care locuiesc in Anglia s-au invoit de la serviciu si au venit la Focsani sa voteze

Dupa umilinta la care au fost supusi la primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, cand nu au reusit sa voteze, tinerii au vrut sa se asigure de data aceasta ca totul va fi bine.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Mesajul deputatului Solomon la iesirea din sectia de votare: Basescu, pasol na turbinca

Politicienii din Barlad si colegiile arondate s-au grabit sa voteze in turul II al alegerilor prezidentiale 2014 in prima parte a zilei pentru a da un exemplu concetatenilor. Primii care au votat au fost consilierii locali Marius Chitiga si Andrei Huiban.

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral in localitatile din Baragan

Suspiciunile de turism electoral au aparut din nou in Baragan. Dupa ce in primul tur al alegerilor prezidentiale, Calarasiul s-a situat in topul judetelor cu cei mai multi votanti pe liste suplimentare- 16. 761 de persoane, si pe 16 noiembrie au aparut indoieli.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Liderii politici au iesit la vot

Parlamentarii aradeni au inceput sa mearga la vot. Pana la aceasta ora au votat deputatii Claudia Boghicevici PDL) si Flavius Maduta PSD).

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Turul II. Alegatorii din Dolj: Am votat pentru viitorul nepotilor mei. isi doresc o tara ca afara

Toate sectiile de votare din judetul Dolj s-au deschis la ora 07. 00 si se vor inchide la ora 21. Pe liste electorale sunt inscrise 584. 324 de persoane.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. MRU - campanie electorala la Barlad: Cu stanga nici cruce nu poti sa-ti faci

Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei, a desfasurat, miercuri, o vizita electorala in judetul Vaslui pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Dupa un miting ACL pe strazile orasului Husi a participat la o intalnire cu membriii ACL la Barlad. in discursul sau a facut referire la amenintarile cu moartea ale deputatului PSD Adrian Solomon si locul unde ar trebui sa se afle acesta.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral si vot multiplu la Constanta, Navodari si Agigea

Alianta Crestin-Liberala Constanta a depus o noua contestatie la Biroul Electoral Judetean Constanta, cu privire la posibilitatea existentei unor fraude electorale prin vot multiplu in turul II de scrutin al alegerilor pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism si mita electorala depuse la BEJ Alba, transmise la politie

Reprezentantii celor doua alinte politice care au candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale au depus duminica plangeri la BEJ Alba referitoare la turism electoral sau mita electorala. in toate cazurile, BEJ a sesizat politia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )