Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Anul acesta se implinesc 40 de ani de la accidentul aviatic de la Prejba, una din cele mai mari catastrofe aviatice din Romania, in care 42 de oameni au murit

Adevărul Adevărul,
FOTO Anul acesta se implinesc 40 de ani de la accidentul aviatic de la Prejba, una din cele mai mari catastrofe aviatice din Romania, in care 42 de oameni au murit

Anul acesta se implinesc 40 de ani de la una din cele mai mari catastrofe aviatice din istoria Romaniei. in 1974, 42 de oameni au murit dupa ce un avion care mergea de la Oradea la Bucuresti s-a prabusit in Muntii Lotrului. continuă pe Adevărul

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

Primele IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza Zilei, imagini cutremuratoare de la accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza intr-o zona montana din apropierea localitatii Belis, judetul Cluj. Adrian Iovan, care.

Dragnea: Miercuri avem informare in Guvern pe accidentul aviatic. Mi-am anulat vizita in Craiova

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca la sedinta de Guvern programata pentru miercuri se va face o informare cu privire la accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Dragnea a anuntat ca si-a anulat.

Basescu, despre accidentul aviatic: Daca eu nu stiu decat ca a fost un accident, ce vreti sa va spun?

Presedintele Traian Basescu, aflat marti in vizita oficiala in Teritoriile Palestiniene, a fost intrebat de jurnalistii romani care il insotesc ce spune despre accidentul aviatic din Apuseni. Doamna,.

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Apple ne-ar putea face o surpriza anul acesta. iPhone 6 ar putea fi lansat in vara

Apple ne-a desfatat, in 2013, cu doua modele diferite de iPhone. Anul acesta, americanii ar putea avea alta surpriza pentru impatimitii de tehnologie.

Stefan Banica si Lavinia vor avea anul acesta un copil?

Stefan Banica si Lavinia Pirva au mari sanse ca anul acesta sa afle ca vor deveni parinti. Conform analizei diagramelor Feng Shui ale destinelor sale, cei doi ar urma sa se si casatoreasca anul viitor. In tot acest timp, si despre cuplul Andreea Marin Tuncay Ozturk se speculeaza ca ar astepta un copil.

Suedezii de la Skanska vor sa semneze primele contracte de inchiriere anul acesta

Primul proiect de birouri din Romania al dezvoltatorului suedez Skanska, Green Court Bucharest, demarat la inceputul anului trecut, vrea sa atraga primii clienti inca de anul acesta.

FOTO Doliu pe paginile de Facebook ale pilotului si studentei care au murit in accidentul aviatic de la Cluj

Reactiile indurerate ale colegilor si prietenilor celor doua victime aletragicului accident de avion din Muntii Apuseni, judetul Cluj pilotul Adrian Iovan si studenta in anul V la Institutul de Medicina Militara, Aurelia Ion) au umplut paginile de Facebook. in timp ce apropiatii ii transmit lui Iovan drum lin calauzit de ingeri, colegii fetei si-au pus poze negre la profil, semnul doliului pentru pierderea prietenei lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )