Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Bacalaureat 2013: Ce spun candidatii despre subiectele de la matematica

Adevărul Adevărul,
FOTO Bacalaureat 2013: Ce spun candidatii despre subiectele de la matematica

Peste 1. 900 de candidati din Salaj au sustinut proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat la matematica. Subiectele la aceasta proba au fost de patru tipuri. continuă pe Adevărul

SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la MATEMATICA.

Elevii claselor a XII-a au sustinut, miercuri, astazi proba scrisa la matematica, din cadrul examenului de bacalaureat 2013. Citeste si SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la ISTORIE Subiectele de la matematica mi s-au parut relativ OK, nu au fost usoare. Subiectul I mi s-a parut simplu, al II-lea mi s-a parut mai complicat, iar al III-lea mi s-a parut OK. Nu am putut sa ne consultam si nici sa copiem, a spus Daniel, elev la Colegiului National Vasile .

SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la ISTORIE.

Elevii claselor a XII-a au sustinut astazi probele scrise la matematica, respectiv istorie in cadrul examenului de bacalaureat 2013. O eleva de la profilul uman a Colegiului National Vasile Alecsandri din Bacau a declarat pentru Romania Libera: Subiectele mi s-au parut usoare, am terminat destul de repede. Sunt, insa, cativa colegi care nu au scris nimic la subiectul al treilea. Nu s-a putut copia, spune Diana.

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA (model).

Examenele scrise la bacalaureat 2013 continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la profilul real sustin astazi examenul la matematica. In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Subiectele la examenul de matematica sunt diferite in functie de specializarea din timpul anilor de liceu: matematica-informatica, invatator-educatoare, stiinte ale naturii, sau profilul tehnic. Peste 174. 000 de elevi care .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013. Liceenii din Dolj au declarat ca subiectele la Matematica si Istorie au fost usoare

Absolventii clasei a XII-a au sutinut miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

FOTO Subiecte usoare la prima proba a examenului de bacalaureat. Ce spun candidatii

Cei aproximativ 2. 400 de candidati care au sustinut astazi prima proba scrisa a examenului de bacalaureat par optimisti in privinta rezultatului pe care il vor obtine la aceasta proba, intrucat spun ca subiectele au fost usoare, atat cele de la filiera filologica, cat si cele de la filiera reala.

FOTO REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bihor. Candidatii la examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa, s-au plans de subiecte: Au fost mai grele fata de anul trecut

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013. Elevii clujeni despre BAC-ul la Matematica si Istorie: Neasteptat de usor! Totul e politic ca sa creasca promovabilitatea! FOTO

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013 A doua proba scrisa la BAC: Matematica sau Istorie

Aproape 37. 000 de elevi care au terminat clasa a XII-a la profilul Uman vor da astazi proba scrisa la Istorie, iar in jur de 137. 000 de absolventi de Real vor fi testati la Matematica, potrivit datelor Ministerului Educatiei. Elevii vor avea la dispozitie trei ore 9. 00) sa rezolve subiectele primite, iar accesul in sali este permis pe baza actului de identitate, cel mai tarziu cu 30 de minute inainte de inceperea probei.

BACALAUREAT 2013. Ce trebuie sa stiti despre prima proba scrisa, la Romana

Luni, intre orele 9. 00, candidatii vor da proba de la Limba si Literatura Romana sub supravegherea camerelor video si a doi asistenti prezenti in sala. Intrarea in salile de examen se va face insa mai devreme, la 8. 30, iar elevii vor avea trei ore la dispozitie pentru a rezolva subiectele primite.

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la ISTORIE (model).

Examenele scrise de la bacalaureat continua, miercuri, cu proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul uman sustin astazi examenul la istorie. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA model) In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Peste 174. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare s-au inscris la proba .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )