Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Bucurie pentru copiii din Oradea. Mos Craciun a ajuns cu trenul in orasul de pe Cris

Adevărul Adevărul,
FOTO Bucurie pentru copiii din Oradea. Mos Craciun a ajuns cu trenul in orasul de pe Cris

Sute de copii insotiti de parinti l-au asteptat cu nerabdare pe Mos Craciun la Gara si in fata Primariei Oradea. Mosul a sosit cu trenul si a impartit cadouri copiilor care il asteptau, apoi a plecat la plimbare cu trasura prin oras. continuă pe Adevărul

Ambasadorul Romaniei in Finlanda asigura ca toate scrisorile copiilor au ajuns la Mos Craciun: Am vorbit cu mosul, care stia multe despre Romania

Catalin Avramescu, ambasadorul tarii noastre in Finlanda, are o veste buna pentru copiii din Romania: Mos Craciun le va aduce toate cadourile pe care le-au cerut in scrisori.

Cadouri pentru copiii din centrul Antonio

Copiii de la centrul de plasament Antonio au fost vizitati ieri de reprezentantii sindicatului si conducerii Regiei Autonome Judetene de Apa.

Copiii lui Ellie White l-au intalnit pe Mos Craciun

Ellie White le-a facut celor doi copii ai sai o surpriza de neuitat. Mihaita si Maria l-au intalnit, pentru prima data, pe Mos Craciun. Micutii s-au fotografiat alaturi de Mosul generos si au dat apoi startul distactiei intr-un parc tematic din Bucuresti.

VIDEO Seara magica pentru toti copiii: a venit Mos Craciun

Un an intreg i-au scris scrisori, l-au asteptat iar azi noapte Mosul a incercat sa le implineasca toate dorintele. Putin dupa lasarea serii, Mos Craciun a trecut pragul celor cuminti, a impartit cadouri si a promis ca va trece si la anul.

Jandarmii galateni l-au retinut pe Mos Craciun. Acestia le-au facut o surpriza copiilor de la Fundatia impreuna

Astazi, jandarmii galateni au aflat ca Mos Craciun urmeaza sa treaca prin fata sediului Inspectoratului si au hotarat sa il retina pentru aproximativ doua ore. De fapt, retinerea Mosului a fost pentru o cauza nobila, intrucat jandarmii galateni impreuna cu UVSAR Galati au pus mana de la mana pentru a oferi o clipa de bucurie unui numar de 50 de copii ai fundatiei impreuna.

Atelierul lui Mos Craciun, deschis de 15 ani, la BURSA

Precis si punctual, Mos Craciun s-a oprit, ca in fiecare an, si la Ziarul BURSA, unde are propriul Atelier, deschis de 15 ani. Chiar daca temperaturile de afara nu sunt unele de iarna, Mos Craciun si-a calculat traseul, a schimbat mijlocul de transport si a adus o desaga plina de cadouri pentru copiii defavorizati din zona Popa Tatu, pentru batranii de la Centrul de ingrijire si Asistenta Floarea Sperantei si pentru copiii bolnavi de la Asociatia Mama, Alinare, Mangaiere, Emotie M. ) si Asociatia HelpAutism.

Mos Craciun i-a vizitat pe copiii internati la Spitalul Judetean

Copiii internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste au primit vizita unui oaspete de seama in aceste zile de sarbatoare. Mos Craciun a venit cu desaga plina la cei mici si le-a oferit cadouri.

Varstele Craciunului: cand inceteaza, de fapt, copiii sa creada in Mos Craciun si in ce moment al vietii redescoperim bucuria sarbatorilor

Mos Craciun este unul din personajele magice ale copilariei, insa cum nimic nu dureaza pentru totdeuna, nici credinta in batranelul cu desaga plina nu tine o vesnicie.

Ho-Ho-Ho! Mos Craciun, asteptat cu nerabdare de toti copiii

In asteptarea cadourilor, copiii au impodobit deja bradul. Cu ultimele eforturi, incearca sa ramana cuminti pana la venirea lui Mos Craciun. Cei mai norocosi chiar l-au intalnit pe Mosu si deja fac.

FOTO Elevii romani din stanga Nistrului au fost rasplatiti de Mos Craciun pentru valorile pe care le pastreaza

Elevii de la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Tiraspol si cei de la scoala internat Alexandru cel Bun din Tighina, au fost rasplatiti de Mos Craciun pentru faptul ca invata bine si pentru ca-si pastreaza valorile si traditiile romanesti. Mosul a fost adus la cele doua institutii cu predare in limba romana cu trenul de la Chisinau de catre directorul CFM, Iurie Topala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )