Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO Cand isi va deschide portile cel mai mare muzeu pavilionar din Transilvania

Adevărul Adevărul,
FOTO Cand isi va deschide portile cel mai mare muzeu pavilionar din Transilvania

Muzeul Tarii Crisurilor MTC) va fi deschis publicului, cu cateva sectii, in luna februarie 2017, dupa ample lucrari de reabilitare a fostei Garnizoane Oradea. Anuntul a fost facut de catre vicepresedintele CJ Bihor, Ioan Mang. continuă pe Adevărul

Cel mai mare curs de prim ajutor, in caz de stop cardiorespirator, din nord-vestul tarii

Serviciul Judetean de Ambulanta SAJ) Bihor a organizat cel mai mare curs de acordare a primului ajutor in caz de stop cardiorespirator din nord-vestul tarii. Aproximativ o mie de persoane au participat la lectia predata de 62 de echipaje medicale.

Coreea de Sud: Perchezitii la Samsung si la cel mai mare fond de pensii

Procuratura din Coreea de Sud a perchezitionat miercuri birourile Samsung Group si ale celui mai mare fond de pensii din tara, National Pension Service NPS), in urma relatarilor presei despre legaturile acestora cu o apropiata a prsedintelui Park Geun-hye, care a fost inculpata intr-un scandal de trafic de influenta, transmit Reuters si News. ro.

Ea e IUBITA lui Rafael Garay! O romanca e personajul principal in cel mai mare caz de frauda si deturnare de fonduri din America de Sud (FOTO)

Maria Runcan, iubita de 36 de ani a economistului chilian Rafael Garay, arestat la Brasov pentru delapidarea a peste 1,5 milioane dolari, reprezintaun mister pentru toata lumea. Desi se cunosc foarte putine i.

VIDEO. Cel mai mare tobogan din lume va fi demolat dupa ce a murit un copil

Toboganul cu apa din orasul american Kansas City, supranumit Verruckt nebunesc, in limba germana), va fi demolat la cateva luni dupa ce un baiat a murit in timp ce-l folosea.

Cel mai important eveniment de moda din Transilvania aduce mari designeri la Cluj

City Fashion Week, cel mai mare eveniment de moda din Transilvania, debuteaza luni, 28 noiembrie. Evenimentul este organizat de City Models Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia, iar printre numele invitate le amintim pe cele ale designerilor Catalin Botezatu, Romanita Iovan, Eli Laslean, George Hojbota, Gina Cas. Organizatorii promit sa uimeasca publicul colectii surpriza si de impact.

Exporturile elvetiene de ceasuri au scazut cu 16% in octombrie, cel mai mult in ultimii sapte ani

Exporturile elvetiene de ceasuri au scazut cu 16% in octombrie, cel mai mare declin lunar din ultimii sapte ani, pe fondul cererii mai mici pentru marcile Rolex si Omega pe aproape toate pietele importante, relateaza Bloomberg.

Industria, sectorul care aduce cea mai mare valoare adaugata - INFOGRAFIE

Aproximativ unul din trei angajati ai firmelor din Romania lucreaza in industrie, domeniul care aduce cea mai mare valoare adaugata in economie. Un angajat genereaza insa cel mai mare profit brut in domeniul comertului.

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cel mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cele mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )