Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO Care sunt cele mai frumoase orase din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Care sunt cele mai frumoase orase din lume

San Miguel de Allende din Mexic ocupa primul loc intr-un top al celor mai frumoase orase de pe Glob realizat de cititorii revistei Conde Nast Traveler. continuă pe Adevărul

Turistii au votat. Care sunt cele mai slab cotate aeroporturi din lume

Cel mai mare aeroport din Philipine, Manila, a fost votat pentru a doua oara drept cel mai slab cotat aeroport din lume, potrivit cititorilor site-ului de calatorii Guide to Sleeping at Airports , scrie Telegraph. co. uk .

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

FOTO Cimitirul Vesel de la Sapanta, in fruntea clasamentului celor mai frumoase cimitire din lume

Ajuns din nou in atentia presei internationale, Cimitirul Vesel de la Sapanta ocupa primul loc intr-un clasament al celor mai frumoase necropole din lume realizat de cheapflights. com.

FOTO Top 10 cele mai inteligente celebritati de la Hollywood

Manechinele, actorii si muzicienii sunt perceputi, in majoritatea cazurilor, ca avand o inteligenta sub medie, din cauza faptului ca showbizul este considerat un domeniu superficial sau din cauza personajelor pe care le interpreteaza. Cu toate acestea, unele celebritati surprind cu inteligenta lor, avand un IQ peste medie, scrie Business Insider.

Cele mai socante momente ale lui Mihai Bendeac!

De la deja celebrul duet intre Gigi Becali si Patriarhul Daniel, scandalul cu Alexandru Arsinel si pana la intalnirea istorica dintre el si Fuego, iata care sunt cele mai scandaloase momente ce poarta semnatura Mihai Bendeac.

Afla care sunt cele 7 elemente care prevestesc un cutremur (VIDEO)

Cutremurele pot fi prevestite de anumite semne naturale, sustine expertul in geofizica Emil Strainu. Acesta a prezentat in cadrul emisiunii Romania Acum de pe B1 TV, sapte dintre aceste semne care prevestesc un.

FOTO A murit in saracie, suferinta si mizerie dupa ce a construit cele mai impunatoare cladiri din orasul in care traia

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Povestea arhitectului care a murit in saracie, desi a construit cele mai impunatoare cladiri din Arad

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

VIDEO Cateva mii de protestatari au cerut demisia lui Ponta la Guvern si la sediul PSD. Protestatarii au strigat Iesi afara javra ordinara/ Cele mai mari violente din aceasta toamna

Cateva mii de bucuresteni numarul e greu de estimat, dar sint peste 2000) au protestat miercuri seara in fata Guvernului in semn de solidaritate cu protestatarii anti-gaze de sist din satul vasluian Pungesti. Manifestantii din Bucuresti s-au strins initial la Piata Universitatii, dupa care au marsaluit pina la Guvern, in fata TVR si ajuns apoi in Piata Universitatii. Ei au scandat in fata Executivului Demisia, Hotii si au aratat in masa degetul mijlociu. In fata Ministerului de Interne protestatarii au strigat Iesi afara javra ordinara!. Sunt, in mare, aceiasi protestatari tineri care au manifestat in ultimele saptamini impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Ploaie cazuta pe seara a scurtat protestul, unul mult mai tensionat decat cele precedente, cu cele mai mari violente din aceasta toamna. UPDATE: Protestatarii anunta ca sambata dimineata se va pleca de la ora 6. 30 din Piata Universitatii zona statuilor) spre Pungesti spre a se alatura localnicilor in protestele impotriva exploatarii gazelor de sist. De asemenea se anunta proteste in fiecare seara. _____________Ora 00. 00 Protestele s-au incheiat.

Un profesor britanic a realizat un volum cu cele mai uimitoare biblioteci din lume

Cele mai uimitoare biblioteci din lume, care adapostesc sute de mii de volume, si-au gasit locul intr-o carte. Prima istorie completa a cladirilor dedicata bibliotecilor a fost scrisa de profesorul britanic James Campbell, de la Universitatea Cambridge, scrie Daily Mail.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )