Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO Cei mai buni piloti si-au dat intalnire la ATA Racing Show 2016 - editia a II-a, organizat pe autodromul lui Titi Aur

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai buni piloti si-au dat intalnire la ATA Racing Show 2016 - editia a II-a, organizat pe autodromul lui Titi Aur

Sezonul 2016 in motorsportul din Romania se incheie, pentru al doilea an consecutiv, cu ATA Racing Show. Acesta este singurul eveniment din tara noastra la care iau startul cei mai buni piloti, atat din Campionatul National de Raliuri, cat si din Campionatul National de Viteza in Coasta. continuă pe Adevărul

Doi dintre componenti Generatiei de Aur nu-si mai vorbesc deloc, desi sunt vecini si au fost cei mai buni prieteni

Generatia de Aur a fost o familie pe vremea cand fotbalistii aparau culorile echipei nationale, dar e acum e scindata in multe tabere, unitatea fiind o utopie in acest moment.

Doi dintre componentii Generatiei de Aur nu-si mai vorbesc deloc, desi sunt vecini si au fost cei mai buni prieteni

Generatia de Aur a fost o familie pe vremea cand fotbalistii aparau culorile echipei nationale, dar acum e scindata in multe tabere, unitatea fiind o utopie in acest moment.

Viata FARA HUZUR: Cei mai bogati copii din Iran SFIDEAZA normele religioase din tara lor (FOTO)

Desi s-au nascut intr-o tara cu norme religioase foarte stricte, cei mai bogati copii din Iran traiesc precum starurile de la Hollywood. Un Cont de Instagram creat de tineri este dovada care arata viata.

BNM a primit cel de-al treilea raport Kroll: Cei mai multi bani au fost transferati in Rusia

Banca Nationala a Moldovei a primit vineri, 25 noiembrie, cel de-al treilea raport Kroll despre progresul de investigare a fraudei din sectorul bancar al Republicii Moldova. in urma fraudei respective, trei banci din Republica Moldova: Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank au ajuns in stare de insolvabilitate in 2014. Noul raport arata ce cei mai multi bani au fost transferati pe conturi in Rusia - 200 milioane dolari.

NEMURITORI!!! Uite cum vor arata Ibrahimovic, Messi, Totti si Cristiano Ronaldo la BATRANETE (FOTO)

Te-ai intrebat cum vom arata cei mai buni fotbalisti ai momentului peste cativa ani? Jurnalistii de la Metro. co au realizat in photoshop imaginea lui Zlatan Ibrahimovic, Messi, Ronaldo si a lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )