Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania se deschide la Brasov in 27 martie

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania se deschide la Brasov in 27 martie

Coresi Shopping, care a costat 60 de milioane de euro, este cea mai mare investitie a Brasovului din ultimii cinci ani si totodata primul mall al ultimilor ani. Coresi Shopping este situat pe platforma fostei uzine Tractorul. continuă pe Adevărul

Cel mai mare spital din Oltenia a intrat in reabilitare. Cum va arata

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova a intrat intr-un amplu proces de reabilitare, modernizare si renovare. Pacientii au declarat ca se observa o schimbare in bine la cea mai mare unitatea spitaliceasca din Oltenia.

Cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in crestere usoara, pe cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani, rezultat in mare parte din transferuri de tip deal cu actiuni Banca Transilvania TLV) si Fondul Proprietatea FP), perfectate in prima jumatate a zilei.

La 25 de ani conduce cel mai mare dealer Nissan: o piata de interes pentru noi sunt masinile electrice

Paul Badea JR 25 ani) conduce de trei ani dealerul Badsi, cel mai mare dealer Nissan, primul importator al marcii japoneze pe piata locala in urma cu 22 de ani, un business cu peste 100 de angajati si cu tinte ambitioase: o cifra de afaceri de 20.

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat, vineri, cel mai fericit playlist din lume, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii .

Eugenia, pufuletii si zacusca de Raureni, vedete pe internet. Produsele romanesti, vandute in cel mai mare magazin online din America

Eugenia, zacusca si pufuletii au ajuns si in cel mai mare magazin online din America. Celebrii biscuiti cu crema de cacao- se numara printre cele mai scumpe produse vandute pe internet, pretul unui pachet depasind 80 de lei.

Indian Wells 2015: Simona Halep a trecut de Serena Williams. La un pas de cel mai mare titlu al carierei!

Este incredibil ce se intampla la Indian Wells. Dupa ce meciul dintre Halep si Williams a fost intarziat de prima semifinala, in cele din urma publicul a avut parte de un anunt surpriza din partea liderului mondial. Serena abandoneaza inaintea meciului cu romanca.

Windows RT, poate cel mai mare esec al Microsoft din ultimii 10 ani, inchis oficial

Windows RT a fost tentativa celor de la Microsoft de a lansa un sistem de operare pentru tablete ARM, acum insa suportul pentru el a incetat oficial. in cadrul conferintei WinHEC din Shenzen, China, oficialii Microsoft au facut mai multe anunturi importante legate de viitorul Windows care au facut inconjurul lumii. Printre noile informatii care [].

VIDEO Cel mai mare parc din Constanta, curatat de voluntari. 200 de saci cu gunoi au fost stransi de pe malul lacului Tabacarie

Actiunea Lets Do It, Danube a strans voluntari din toate judetele dunarene la o actiune de ecologicare prilejuita de Ziua Internationala a Apelor. La Constanta, voluntarii au ales sa aiba grija de Lacul Tabacarie, o zona neglijata de catre autoritati. in sprijinul Voluntarilor Lets Do It, Romania a venit si ministrul mediului.

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume: sase melodii care va fac ziua mai frumoasa

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat cel mai fericit playlist din lume, vineri, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, sub forma unui clasament al cantecelor care ii fac pe oameni sa fie fericiti, noteaza Mediafax.

Alerta: Suprafata banchizei arctice din aceasta iarna, la cel mai scazut nivel din istorie

Suprafata maximala a gheturilor din zona Oceanului Arctic a inregistrat in acest an cel mai scazut nivel al sau pe timpul iernii de la debutul observatiilor stiintifice din satelit, realizate pentru prima data in 1979, au anuntat joi cercetatorii de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )