Libnet.ro
UNICEF

20:30

La 25 de ani conduce cel mai mare dealer Nissan: o piata de interes pentru noi sunt masinile electrice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La 25 de ani conduce cel mai mare dealer Nissan: o piata de interes pentru noi sunt masinile electrice

Paul Badea JR 25 ani) conduce de trei ani dealerul Badsi, cel mai mare dealer Nissan, primul importator al marcii japoneze pe piata locala in urma cu 22 de ani, un business cu peste 100 de angajati si cu tinte ambitioase: o cifra de afaceri de 20. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare spital din Oltenia a intrat in reabilitare. Cum va arata

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova a intrat intr-un amplu proces de reabilitare, modernizare si renovare. Pacientii au declarat ca se observa o schimbare in bine la cea mai mare unitatea spitaliceasca din Oltenia.

Windows RT, poate cel mai mare esec al Microsoft din ultimii 10 ani, inchis oficial

Windows RT a fost tentativa celor de la Microsoft de a lansa un sistem de operare pentru tablete ARM, acum insa suportul pentru el a incetat oficial. in cadrul conferintei WinHEC din Shenzen, China, oficialii Microsoft au facut mai multe anunturi importante legate de viitorul Windows care au facut inconjurul lumii. Printre noile informatii care [].

Eugenia, pufuletii si zacusca de Raureni, vedete pe internet. Produsele romanesti, vandute in cel mai mare magazin online din America

Eugenia, zacusca si pufuletii au ajuns si in cel mai mare magazin online din America. Celebrii biscuiti cu crema de cacao- se numara printre cele mai scumpe produse vandute pe internet, pretul unui pachet depasind 80 de lei.

FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania se deschide la Brasov in 27 martie

Coresi Shopping, care a costat 60 de milioane de euro, este cea mai mare investitie a Brasovului din ultimii cinci ani si totodata primul mall al ultimilor ani. Coresi Shopping este situat pe platforma fostei uzine Tractorul.

Victor Ponta: Basescu, raul cel mai mare pentru Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, spune ca se bucura de raul lui Traian Basescu, facand referire la punerea sub urmarile penala a fostului presedinte. Eu nu ma bucur de raul nimanui. Cred in.

Indian Wells 2015: Simona Halep a trecut de Serena Williams. La un pas de cel mai mare titlu al carierei!

Este incredibil ce se intampla la Indian Wells. Dupa ce meciul dintre Halep si Williams a fost intarziat de prima semifinala, in cele din urma publicul a avut parte de un anunt surpriza din partea liderului mondial. Serena abandoneaza inaintea meciului cu romanca.

Intrarea Chinei in razboiul valutar - cel mai mare risc al anului

Diferentele de politica monetara dintre SUA si restul lumii genereaza aprecierea puternica a dolarului, moneda americana castigand teren semnificativ de la inceputul anului curent, fata de celelalte valute majore.

Concorde Securities: Succesul IPO-ului Electrica ne-a determinat sa intram pe piata locala de capital

Concorde Securities, casa de brokeraj cu cel mai mare rulaj de pe Bursa de la Budapesta, a devenit membru al Bursei de Valori Bucuresti, dupa aprobarea primita din partea Consiliului de Administratie al BVB pentru admiterea la piata reglementata si inscrierea acesteia in Registrul Participantilor.

Oltul grandios. Recordurile doborate de constructia colosului de aluminiu de la Slatina, cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei

Amenajarea uzinei de aluminiu Alro SA Slatina continua sa reprezinte si in prezent un reper in domeniul constructiilor din judetul Olt si nu numai. La vremea cand proiectul a fost pus in practica, acesta a doborat multe recorduri nationale in domeniu. Odata inaugurata in 1965, fabrica ce avea sa devina cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei a dus la o adevarata ascensiune socio-economica a urbei de pe raul Olt.

Gala festiva la Universitatea Ovidius. Comunitatea academica serbeaza 25 ani de la consacrarea institutiei de invatamant superior

Universitatea Ovidius din Constanta marcheaza implinirea unui sfert de secol de consacrare a institutiei de invatamant superior, devenita cea mai mare din sud-estul Romaniei.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )