Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Cele mai amuzante indicatoare din lume: Atingerea sanilor, strict interzisa!

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai amuzante indicatoare din lume: Atingerea sanilor, strict interzisa!

In fiecare colt al Globului turistii vor gasi indicatoare care ii vor ajuta sa se orienteze intr-un loc nou. Pe de alta parte, unele semnalizatoare au fost gandite, mai degraba, pentru amuzament, scopul practic fiind lasat pe loc secund. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai amuzante indicatoare din lume

In fiecare colt al Globului turistii vor gasi indicatoare care ii vor ajuta sa se orienteze intr-un loc nou. Pe de alta parte, unele semnalizatoare au fost gandite, mai degraba, pentru amuzament, scopul practic fiind lasat pe loc secund.

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

Cel mai frumos roman din lume, in premiera la Unteatru.

Teatrul Unteatru prezinta spectacolul Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama, in regia Alexandrei Penciuc. Sambata, 2 noiembrie, la ora 19:00, spectatorii sunt invitati intr-o lume aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei. Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay in traducerea lui Petre Bokor) este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul .

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

Vladimir Putin l-a detronat pe Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume Forbes 2013

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a detronat pe omologul sau american Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume realizat in fiecare an de Forbes, scrie AFP.

Vladimir Putin este cea mai influenta persoana din lume

Presedintele Federatiei Ruse, Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost numit cea mai influenta persoana din lume, conform revistei Forbes. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe.

Putin l-a detronat pe Obama in Topul Forbes al celor mai puternice persoane din lume.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a detronat pe presedintele american Barack Obama in topul Forbes 2013 al celor mai puternice persoane din lume, informeaza Mediafax. Presedintele Obama se afla pe locul doi, urmat de presedintele partidului comunist chinez Xi Jinping si de Papa Francisc, care intra in top direct pe locul trei. Putin si-a consolidat controlul asupra Rusiei, iar toti cei care s-au uitat la jocul de sah pe tema Siriei au o idee clara despre inclinarea balantei puterii catre .

Anda Adam va canta cu cel mai frumos barbat din lume?

Anda Adam va colabora cu cel care a fost supranumit recent cel mai frumos barbat din lume. Este vorba de Willy Monfret, un cunoscut DJ cu radacini exotice nascut in Franta.

FOTO Cele mai interesante poduri din lume

Oricat ar fi avansat mijloacele de transport in ultimele decenii, podurile inca raman cea mai buna metoda de a lega doua zone, in special tari sau zone despartite de ape sau canioane.

Cele mai ciudate alegeri din Europa.

La alegerile parlamentare din Cehia de sambata, castigatorii social-democrati au pierdut voturi fata de ultimul scrutin, fiind urmati de populisti si comunisti, in vreme ce dreapta, castigatoare in 2010, abia s-a salvat. In Georgia, nici unul dintre cei mai puternici oameni care s-au confruntat la alegerile prezidentiale de ieri presedintele Mihail Saakasvili si premierul Bidzina Ivanisvili nu a candidat in cadrul scrutinului, ambii preferand sa trimita oameni de paie. Daca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )