Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Cele mai frumoase locuri construite in stanci, din toata lumea

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase locuri construite in stanci, din toata lumea

Cand se vorbeste de locuri sculptate din piatra majoritatea se gandeste la orasul Petra, din Iordania. Cu toate ca isi merita pe deplin faima pentru frumusete, mai exista numeroase locuri in lume, similare, care pot fi considerate la fel de frumoase. Listverse. com a realizat un top al celor mai frumoase astfel de locuri din lume. continuă pe Adevărul

Cele mai utile aplicatii prin care sa-ti faci fotografiile sa arate mult mai bine

Ca lumea prefera sa faca poze cu telefonul mobil in locul camerei foto nu mai e o surpriza, dar ce faci cand poza n-a iesit cum voiai? O poti retusa putin direct pe smartphone. Iata cele mai utile aplicatii pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati fotografiile.

Universitatea de Medicina din Tg. Mures cere de doua ori mai multe locuri pentru straini; din 2014 vin si studenti japonezi

Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures a cerut ARACIS dublarea numarului de locuri pentru studentii straini, de la 50 la 100, in conditiile in care, la o taxa de 5. 000 de euro pe an, in 2013 au fost trei concurenti pe loc, iar de anul viitor la UMF vor veni si studenti japonezi. in prezent, la UMF Tg Mures studiaza 300 de studenti straini.

VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Cele mai bune nume din istoria muzicii internationale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au ramas in istorie. Printre acesti artisi se numara Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni. st.

Actiunile Romgaz sunt cele mai tranzactionate la BVB, dar au scazut cu 0,6%. Titlurile Petrom au scazut cu 5,59%

Titlurile Romgaz au continuat sa fie cele mai lichide din piata, investitorii transferand titluri in valoare cumulata de 30 milioane lei, insa cotatia acestora a scazut cu 0,58%, pana la la 34,3 lei bucata.

Cele mai bune scrieri ale anului se anunta astazi, la Gala Premiilor Superscrieri, editia a III-a

Bucuresti, 12. Fundatia Friends For Friends va premia in aceasta seara cele mai bune lucrari de jurnalism narativ si scriere creativa, in cadrul Galei de Premiere Superscrieri 2013. Evenimentul va avea loc la Centrul de Arta Tinerimea Romana, de la ora 19:30. Printre participanti se numara nominalizatii, membrii juriului, oameni de presa, bloggeri, sponsori, parteneri si prieteni ai Fundatiei. Vezi aici nominalizatii Superscrieri 2013.

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. Campania Romani Buni Europeni va invita sa-l cunoasteti pe Ivan Patzaichin

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. A luat aurul la patru olimpiade si a dominat toate campionatele mondiale si europene la care a participat. I se spune amiralul flotilei sportive.

Cele mai bune sfaturi de la manageri pentru vacanta: Italia sau Spania?

Daca te gandesti la concediu, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune sfaturi de vacanta oferite de manageri de-a lungul timpului. Afla aici ce nu trebuie sa ratezi in Italia, Spania, Franta, Grecia si Turcia, destinatii preferate de romani.

FOTO Capela Stella Maris de la Vitanesti, monument istoric ascuns pe terenurile unei societati private

Una dintre cele mai frumoase capele din Teleorman, bijuterie arhitecturala declarata monument istoric este ascunsa pe terenurile unei proprietati private, departe de ochii trecatorilor. Capela de la Vitanesti este unicat in tara, fiind copie a capelei regale de la Balcic.

Socks for life - Unul din zece copii este nascut prematur. La nivel mondial

Cu totii stim ca a da nastere unui copil este una dintre cele mai frumoase si importante experiente pe care poate sa o aiba o mama si se presupune ca ar fi o experienta pozitiva. A avea un bebelus nascut inainte de termen este o adevarata trauma pentru fiecare mama si fiecare familie care se confrunta cu o astfel de situatie.

FOTO Cea mai mare bazilica romanica, din Transilvania, asteapta sa fie restaurata

Cea mai mare bazilica romanica din Ardeal, aflata in localitatea bihoreana Tamasda, care ar putea atrage mii de turisti, este lasata in paragina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )