Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO Cele mai scumpe fotografii sovietice interzise

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai scumpe fotografii sovietice interzise

Casa de licitatii Sothebys din Londra a obtinut 313. 250 de lire sterline, dupa ce a vandut o colectie de 155 de imagini realizate de fotografii rusi in perioada regimului comunist. continuă pe Adevărul

FOTO A murit in saracie, suferinta si mizerie dupa ce a construit cele mai impunatoare cladiri din orasul in care traia

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Povestea arhitectului care a murit in saracie, desi a construit cele mai impunatoare cladiri din Arad

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Cele mai neobisnuite WC-uri din lume, expuse intr-un muzeu din India

Closetul regelui Ludovic al XIV-lea, buda mobila sub forma de cort si WC-ul ornat cu imprimeuri florale sunt doar trei din sutele de exponate ale Muzeului International al Toaletelor din orasul New Delhi, India.

Victor Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii pe banca tehnica a nationalei Romaniei

Victor Piturca a devenit dupa partida Romania - Estonia, scor 2-0, antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese fata de cele 49 ale fostului selectioner Anghel Iordanescu, informeaza site-ul oficial al FRF.

Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii la nationala

Victor Piturca a devenit, dupa 2-0 cu Estonia, antrenorul cu cele mai multe succese pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei.

Cele mai socante momente ale lui Mihai Bendeac!

De la deja celebrul duet intre Gigi Becali si Patriarhul Daniel, scandalul cu Alexandru Arsinel si pana la intalnirea istorica dintre el si Fuego, iata care sunt cele mai scandaloase momente ce poarta semnatura Mihai Bendeac.

Dansez pentru tine, noul sezon. Cele mai interesante momente ale serii

Noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine incepe vineri seara, la PRO TV. Cele opt cupluri se vor lupta pentru premiul cel mare, iar dansatorii vor fi profesionisti.

METEO Weekend cu vreme frumoasa. Soarele va straluci in cele mai multe dintre regiuni

Vremea va incepe sa se incalzeasca, astfel ca in acest weekend ne putem bucura de timp frumos. in cea mai mare parte a tarii vor disparea norii, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada.

Business Report: Milioane de romani ar putea fi datori la stat, fara sa stie; Ce se va intampla cu piata internetului mobil in 2014; Cele mai bune solutii de finantare a achizitiei unei masini; Multinationalele, mai chibzuite cu taxele la stat

Sanatatea - indicator critic pe termen lung. Doar factorul uman mai amortizeaza efectele subfinantarii. Starea de sanatate a fortei de munca. Dupa bail-in si supertaxe, va veni si jupuirea directa a cetatenilor?Fondul Monetar International a publicat, saptamana trecuta, o avalansa.

Dupa ultimele rezultate, Romania a urcat in Top 30 cele mai bune echipe din lume

Nationala Romaniei a reusit sa ocupe o pozitie mai buna in clasamentul FIFA, urcand pana pe locul 29, dupa rezultatele din ultima luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )