Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO Centru nou pentru copiii cu autism din Bihor, renovat si recompartimentat din fondurile proprii

Adevărul Adevărul,
FOTO Centru nou pentru copiii cu autism din Bihor, renovat si recompartimentat din fondurile proprii

Asociatiea SOS Autism Bihor are un sediu nou, renovat din fonduri proprii. Acesta cuprinde o sala de kinetoterapie, o sala de activitati de grup, doua sali de terapie individuala, spatiu de relaxare, spatiu de servit masa, toalete, spatii de depozitare, vestiar, cabinet medical si birou. continuă pe Adevărul

Catalin Maruta a fost profesor pentru copiii saraci dintr-o comuna din Dambovita

Catalin Maruta a fost profesor, pentru o zi, pentru cei 20 de copii de la gradinita din satul Iazu, comuna Cojasca, judetul Dambovita. Prezentatorul s-a implicat astfel in programul Fiecare Copil in Gradinita.

Ministerul Economiei a stabilit cati angajati vor fi necesari pentru operatorii economici din industria de aparare

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA) reglementeaza la 1. 368 numarul mediu maxim de personal pe anul 2016, pentru operatorii economici din industria de aparare care desfasoara activitati conform art. 10 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 95/2002 privind industria de aparare, potrivit unui proiect postat pe site-ul institutiei, potrivit Agerpres.

Rusii creeaza un robot umanoid pentru misiunile periculoase din spatiu

Mai degraba decat sa riste vietile astronautilor, oamenii de stiinta ai guvernului rus lucreaza la roboti umanoizi. Acestia ar fi capabili sa indeplineasca misiuni complexe in afara Statiei Spatiale Internationale, in timp ce astronautii i-ar controla, in deplina siguranta, din interior. Fundatia Rusa pentru Cercetari de Proiecte Avansate, care e, practic, mana dreapta in cercetare [].

O echipa a ECDC vine joi in Romania pentru cazul copiilor din Arges

O echipa a Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC - European Centre for Disease Prevention and Control) ajunge, joi, in Romania pentru a oferi sprijin in ancheta privind cazurile de imbolnavire din Arges.

Cristiano Ronaldo stabileste un record pentru faza eliminatorie din Liga Campionilor

Atacantul Cristiano Ronaldo a marcat, miercuri seara, primul gol pentru Real Madrid in victoria cu 2-0 obtinuta pe Stadio Olimpico din Roma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )