Libnet.ro
UNICEF

01:06

Catalin Maruta a fost profesor pentru copiii saraci dintr-o comuna din Dambovita

ADPM ADPM,
Catalin Maruta a fost profesor pentru copiii saraci dintr-o comuna din Dambovita

Catalin Maruta a fost profesor, pentru o zi, pentru cei 20 de copii de la gradinita din satul Iazu, comuna Cojasca, judetul Dambovita. Prezentatorul s-a implicat astfel in programul Fiecare Copil in Gradinita. continuă pe ADPM

Copiii din Iazu l-au avut profesor pe Catalin Maruta, pentru cateva ore

Vedeta de la Pro Tv, Catalin Maruta, a petrecut o zi cu copiii de la gradinita din satul Iazu, judetul Dambovita, care a participat la programul Fiecare Copil in Gradinita.

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de luare de mita si va fi prezentata, miercuri, instantei cu propunere de arestare preventiva, anunta procurorii DNA.

Unul dintre cei mai iubiti primari din Banatul secolului XIX aduna fonduri pentru copiii orfani si ii imbraca de Craciun pe copiii saraci din oras

Doctorand al Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si pasionat de istorie locala, tanarul istoric Oliviu Gaidos a descoperit in arhive povestea impresionanta a lui Constantin Udria, unul din cei mai iubiti primari ai secolului XIX din Banat. Pentru performantele sale, Udria a fost decorat de imparatul Franz Josef.

Un inspector ANAF a fost retinut pentru luare de mita

Un inspector din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice DGRFP) Ploiesti a fost adus, marti dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat intr-un dosar de luare de mita, scrie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )