Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi in 2020: Cine a fost GOAT in anul pandemiei

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi in 2020: Cine a fost GOAT in anul pandemiei

Cristiano Ronaldo si Lionel Messi au continuat si in 2020, chiar daca de la distanta, duelul pentru suprematia din fotbalul mondial. Portughezul si argentinianul nu au avut un an plin precum in alte ocazii, pandemia de Covid-19 afectand serios si sezonul competitional din fotbal. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo si indepartata retragere din fotbal - Cat mai are de gand atacantul lusitan sa joace

Cristiano Ronaldo a vorbit pe finalul lui 2020 despre ultima parte a carierei sale fotbalistice, atacantul lusitan precizand si care este ultimul sau mare vis: acela de a castiga Campionatul Mondial de fotbal alaturi de Portugalia. De asemenea, vedeta celor de la Juventus Torino a vorbit si despre cat timp mai are de gand sa joace la cel mai inalt nivel.

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun jucator al secolului XXI

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfasurata la Dubai, informeaza agentia EFE.

Ce planuri are Lionel Messi dupa retragerea din fotbal

Superstarul argentinian Lionel Messi a dezvaluit ca nu intentioneaza sa devina antrenor dupa incheie.

Lionel Messi face lumina in cazul viitorului fotbalistic: Ce spune despre Barcelona, Guardiola, viata personala si supararea pe clubul catalan

Lionel Messi, care a intentionat sa plece in aceasta vara de la FC Barcelona unde si-a petrecut ultimii 20 de ani), a afirmat, intr-un interviu de peste o ora acordat postului spaniol de televiziune La Sexta, ca inca nu a transat lucrurile in privinta viitorului carierei sale, dar ar dori sa evolueze in campionatul din SUA. Starul argentinian a vorbit si despre relatia cu formatia catalana, dar si despre viata sa personala.

Cristiano Ronaldo a dezvaluit tainele longevitatii sale sportive! Cum se motiveaza si ce dieta secreta tine

Atacantul portughez in varsta de 35 de ani a declarat ca automotivatia este cheia longevitatii sale sportive si spune ca are de gand sa mai joace la cel mai inalt nivel multi ani de acum inainte.

Cristiano Ronaldo, un parinte sever: Ce n-are voie sa consume baiatul sau de 10 ani

Portughezul e renumit in lumea sportului de performanta datorita stilului sau de viata. Unul pe care incearca sa-l transmita si celor patru copii ai sai.

Cine a fost soacra Reginei Elisabeta? Printesa convertita in calugarita fuma si juca canasta

Membra a familiei regale grecesti, Alice a fost mama Printului Philip si o femeie care a renuntat la rochiile de bal pentru straiele bisericesti. Cine-a mai vazut o calugarita care sa fumeze si sa joace canasta?.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )