Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Cristiano Ronaldo si-a adus iubita la gala FIFA. Portughezul a primit premiul The Best, Ranieri a fost desemnat cel mai bun antrenor

Adevărul Adevărul,
FOTO Cristiano Ronaldo si-a adus iubita la gala FIFA. Portughezul a primit premiul The Best, Ranieri a fost desemnat cel mai bun antrenor

Cristiano Ronaldo si-a trecut in vitrina si trofeul FIFA - The Best, acordat celui mai bun jucator al anului. FIFA s-a separat din acest an de France Football, care acorda Balonul de Aur. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo a profitat de gala The Best Fifa Football Awards pentru a isi prezenta noua cucerirea: Vezi cine este noua sa iubita si cum arata (FOTO)

Cristiano Ronaldo a fost premiat luni de catre FIFA cu trofeul pentru cel mai bun jucator al anului 2016. Atacantul lui Real Madrid a profitat de evenimentul de la Zurich pentru a iesi public cu ultima sa.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2016 de catre FIFA

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, in varsta de 31 de ani, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2016 in cadrul galei The Best FIFA Football Awards 2016, de la Zurich, primul eveniment organizat dupa ce forul international a intrerupt parteneriatul cu revista France Football, noteaza Mediafax.

Cristiano Ronaldo, GHETE CU TALPA DE AUR la primul sau meci din 2017 (FOTO)

In meciul Real Madrid Granada, Ronaldo a purtat o pereche speciala de ghete,placata cu talpa de aur. Fotbalistul si-a prezentat cele patru Baloane de Aur castigate de-a lungul carierei. Cu.

2016, fara niciun dubiu anul lui Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Real, desemnat The Best FIFA Football Awards

Desi nu mai era niciun dubiu, inca o data a fost confirmat faptul ca Ronaldo a fost jucatorul anului 2016. Dupa premiile primite anul trecut un alt trofeu va ajunge in vitrina atacantului lui Real.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )