Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Cum au aratat firmele romnesti de jocuri video la trgul Gamescom 2018, din Germania

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cum au aratat firmele romnesti de jocuri video la trgul Gamescom 2018, din Germania

11 firme romanesti au expus la targul international de jocuri video Gamescom 2018, de la Koln, unul dintre cele mai mari din lume. 9 dintre firmele romanesti au fost acolo, in 21-25 august, printr-un program de targuri si expozitii finantat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri. continuă pe Hotnews

UPDATE SUA: Atac armat la un turneu de jocuri video din Florida - cel putin 4 morti, 11 raniti

Un atac armat a fost comis, duminica, in timpul unui turneu de jocuri video ce era transmis online dintr-un restaurant din Jacksonville statul Florida, sud-estul SUA), a anuntat biroul serifului local, indemnand populatia sa evite zona, relateaza Reuters.

Doi morti si 11 raniti, dupa ce un barbat a deschis focul la o competitie de jocuri video

Doua persoane au fost ucise si unsprezece ranite de un barbat, care s-a sinucis mai apoi, ce a deschis focul, duminica, in timpul unui turneu de joc video la Jacksonville, in statul american Florida, a anuntat po.

UPDATE SUA: Atac armat la un turneu de jocuri video din Florida - 2 morti, 11 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Doua persoane au fost ucise si unsprezece ranite de un barbat, care s-a sinucis mai apoi, ce a deschis focul, duminica, in timpul unui turneu de joc video la Jacksonville, in statul american Florida, a anuntat politia, citata de AFP. Sunt trei persoane decedate la fata locului. Una dintre ele este suspectul, care si-a pus capat zilelor, a declarat, intr-o conferinta de presa, seriful Mike Williams.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )