Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO Cum a fost conceput logo-ul Cupei Mondiale 2014

Online Sport Online Sport,
FOTO Cum a fost conceput logo-ul Cupei Mondiale 2014

O imagine distractiva explica intr-un mod original cum a fost desenat logo-ul Cupei Mondiale 2014. Iata cum cred unii ca s-a ajuns la desenul acestuia. continuă pe Online Sport

Debutul Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia, marcat de Google printr-un logo special (VIDEO)

Google marcheaza, joi, printr-un logo special, debutul celei de-a 20-a editii a Cupei Mondiale FIFA, care este organizata in Brazilia. Doodle-ul se deschide cu o minge galbena, cu buline verzi - culorile de pe.

Google marcheaza debutul Cupei Mondiale din Brazilia

Motorul de cautare Google si-a schimbat logo-ul, joi, pentru a marca inceperea Cupei Mondiale din Brazilia. Ceremonia de deschidere este programata sa inceapa astazi, la ora 21. 00, iar partida de deschidere,.

Doodle special de la Google pentru debutul Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia

Google marcheaza, joi, printr-un logo special, debutul celei de-a 20-a editii a Cupei Mondiale FIFA, care este organizata in Brazilia.

VIDEO Inovatia Cupei Mondiale din Brazilia: sprayul care dispare dupa un minut

Arbitrul japonez Yuichi Nishimura a folosit joi, pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale de fotbal, o inovatie menita sa usureze sarcina jucatorilor care executa loviturile libere: sprayul care dispare la un minut dupa ce a fost pulverizat pe gazon. Arbitrul a trasat cu acest spray special o linie in fata zidului la exact 9,15 metri de locul din care urma sa fie executata lovitura libera. Odata ce linia a fost trasata, a fost practic imposibil ca zidul croat sa avanseze cativa pasi spre brazilianul Neymar.

Brazilia: 18 arestari in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale

Optsprezece persoane au fost arestate, sambata, in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale, la Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor.

Manifestatiile din Brazilia, de dinaintea startului Cupei Mondiale, au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fotaleza

Manifestatiile impotriva Cupei Mondiale din Brazilia au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor argentinieni.

Costa Rica a invins Uruguay cu 3-1 si a produs prima mare surpriza a Cupei Mondiale

Costa Rica a produs prima mare surpriza a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins cu 3-1 nationala Uruguayului, semifinalista in 2010, intr-un meci din grupa D disputat la Fortaleza. Pentru prima oara in.

Proteste violente cu doar cateva ore inaintea startului Cupei Mondiale! Politia a intervenit cu gaze lacrimogene!

Politia militara din Sao Paulo a intervenit cu gaze lacrimogene si grenade asurzitoare pentru a dispersa zeci de manifestanti, cu cateva ore inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal.

Messi, Neymar, Ronaldo. Cine va fi starul Cupei Mondiale din Brazilia?

Pregatita sau nu, Brazilia va fi tara asupra careia, peste cateva ore, vor fi atintiti ochii intregii lumi. Cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale va debuta odata cu meciul dintre echipa gazda si Croatia, o.

Lovitura de incepere a Cupei Mondiale data de un tanar ce va purta o esarfa dun 1 milion de dolari

Lovitura de incepere a meciului Brazilia - Croatia, partida de debut a Cupei Mondiale, va fi data de un tanar paraplegic. El va purta o esarfa, in valoare de 1 milion de dolari, obiect de patrimoniu al Braziliei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )