Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Se deschide Parcul Dendrologic de la Alba Iulia, o minune peisagistica a Transilvaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO Se deschide Parcul Dendrologic de la Alba Iulia, o minune peisagistica a Transilvaniei

Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad de la marginea orasului Alba Iulia, in zona dealului Mamut, se deschide pentru public. Locuitorii si turistii vor avea, astfel, la dispozitie o varietate mai mare de oportunitati de petrecere a timpului liber, pe langa Cetatea Alba Carolina. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Alimente expirate, spatii murdare si neincalzite la caminele Congregatiei Sf. Iosif din Alba Iulia

Reprezentanti ai unor institutii publice din Alba Iulia, au efectuat luni, 28 aprilie, sub coordonarea Prefecturii, o activitate de control la asezamintele sociale apartinand Fundatiei Congregatiei Sfantul Iosif. Este vorba despre doua camine pentru persoane varstnice din Alba Iulia, unde sunt ingrijiti 52 de batrani, respectiv de cantina asociatiei.

Patronul acuzat de furtul unei statui de patrimoniu in valoare de peste 200.000 de euro, achitat la Judecatoria Alba Iulia

Patronul societatii de constructii din Alba Iulia judecat pentru ca ar fi furat o statuie de patrimoniu in valoare de peste 200. 000 de euro a fost achitat de instanta de fond. Soaita Ioan Ciprian a fost surprins in flagrant anul trecut in timp ce incerca sa vanda doua bucati din statuie intr-o parcare din Alba Iulia.

Idei pentru afaceri de nisa in Alba Iulia: biciclete cargo pentru livrari si transport de bunuri

Proiectul european CycleLogistics, in care Primaria Municipiului Alba Iulia este partener, avand ca scop reducerea cantitatii de energie folosite in transportul urban de marfuri prin inlocuirea vehiculelor motorizate, cu biciclete cargo pentru livrari si transporturi de bunuri, ofera intreprinzatorilor locali ocazia de a se informa cu privire la cele mai noi si inedite mijloace de transport intra-urban.

Prima partida din finala mica a Campionatului national de baschet feminin se joaca la Alba Iulia

Protagonistele primei finale mici in Campionatul national de baschet feminin sunt CSU Alba Iulia si Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Meciul este catalogat ca unul al orgoliilor, dar si in care se intalnesc doua formatii ranite, dupa ce au pierdut in semifinale in doar doua manse.

Sogor Csaba: In traista cu care plec la Bruxelles am pus autonomia si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia

Europarlamentarul UDMR Sogor Csaba sustine ca a pus intr-o traista cu care va pleca la Bruxelles atat valorile, realizarile, cat si dezideratele comunitatii maghiare, precum problema autonomiei sau punctele Rezolutiei de la Alba Iulia, din.

Europarlamentar UDMR: in traista cu care plec la Bruxelles am pus autonomia si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia

Sogor Csaba, europarlamentar UDMR si candidat al Uniunii pentru inca un mandat de eurodeputat, sustine ca a pus intr-o traista cu care va pleca la Bruxelles atat valorile, realizarile, cat si dezideratele comunitatii maghiare, precum problema autonomiei sau punctele Rezolutiei de la Alba Iulia, din 1 Decembrie 1918.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )