Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: ELENA BASESCU, pe ultima suta de metri . Vezi cand va deveni MAMICA.

România Liberă România Liberă,
FOTO: ELENA BASESCU, pe ultima suta de metri . Vezi cand va deveni MAMICA.

Elena Basescu asteapta cu emotie momentul in care ea si Bogdan Ionescu vor deveni parinti. Pe ultima suta de metri, a postat, vineri dimineata, fiica presedintelui Traian Basescu, pe contul ei de Facebook. Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care . continuă pe România Liberă

ELENA BASESCU, pe ultima suta de metri Vezi cand va deveni MAMICA.

Elena Basescu asteapta cu emotie momentul in care ea si Bogdan Ionescu vor deveni parinti. Pe ultima suta de metri, a postat, vineri dimineata, fiica presedintelui Traian Basescu, pe contul ei de Facebook. Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care .

FOTO Cantareata Fergie a devenit mama pentru prima data.

Cantareata americana Fergie a devenit joi mama pentru prima data. Ea a nascut un baietel de 3. 5 kilograme, anunta DailyMail. Fergie si sotul ei, actorul Josh Duhamel, au ales un nume destul de neobisnuit pentru copil. Baietelul se va numi Axl Jack Duhamel, la fel ca solistul trupei Guns N Roses, rocker-ul Axl Rose. Citeste si FOTO: ELENA BASESCU, pe ultima suta de metri . Vezi cand va deveni MAMICA Fergie si-a rezervat un salon VIP la spital unde sa se recupereze dupa interventia .

Elena Basescu nu crede in superstitii! EBA si Syda au amenajat deja camera fetitei!

Elena Basescu se apropie vertiginos de momentul in care va deveni mamica, iar pregatirile pentru venirea pe lume a fetitei sale si a sotului sau, Syda, sunt pe ultima suta de metri. Cei doi au amenajat deja camera micutei, decorand peretii cu frumoase scene din desene animate. Continue reading .

Elena Basescu, sanctionata de politie. in 2005, fiica cea mare a presedintelui Basescu a ramas fara permis

Ioana Basescu, fiica cea a mare a presedintelui Traian Basescu, a fost oprita miercuri seara de un echipaj al Politiei Rutiere, la intersectia de la Arcul de Triumf. Aceasta a primit avertisment scris, pentru faptul ca nu a semnalizat la schimbarea directiei de mers.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )