Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO. A fost descoperita epava celei mai mari nave de razboi japoneze

România Liberă România Liberă,
FOTO. A fost descoperita epava celei mai mari nave de razboi japoneze

Epava celui mai mare vas din istoria marinei militare japoneze, cuirasatul Musashi, a fost descoperita de in largul coastelor filipineze. Epava a fost descoperita de vehiculul de explorari oceanice M/Y Octopus al miliardarului american Paul Allen. continuă pe România Liberă

Cea mai mica forma de viata de pe Pamant a fost descoperita - o bacterie ultra-mica

Cea mai mica forma de viata de pe Pamant a fost descoperita de catre oamenii de stiinta, aceasta fiind o bacterie minuscula, informeaza businessinsider. com. Bacteriile descoperite de oamenii de stiinta.

Mai multe nave militare NATO au ajuns in Marea Neagra, pentru exercitii la care participa si militari romani

Mai multe nave militare NATO au ajuns miercuri in Marea Neagra, unde vor participa la exercitii cu Fortele navale din Romania, Bulgaria si Turcia. Exercitiile navale vor include simulari de atacuri antiaeriene.

Forbes: Lista cu miliardarii lumii. Unde sunt concentrate cele mai mari averi si care sunt cele mai profitabile industrii

Averile cumulate ale miliardarilor lumii ating anul acesta un nou record, suma totala ridicandu-se la putin peste 7 trilioane de dolari, numele celui mai bogat miliardar venind din Statele Unite. Bill Gates, fondatorul Microsoft, ramane in top cu o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )