Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO GALERIE: Pregatiri pentru Revelion in Piata Constitutiei din Capitala.

România Liberă România Liberă,
FOTO GALERIE: Pregatiri pentru Revelion in Piata Constitutiei din Capitala.

Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si membrii Voltaj sunt cativa dintre artistii care vor urca pe scena din Piata Constitutie, in noaptea trecerii dintre ani. Revelionul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB. Cei peste 130 de artisti vor evolua pe o scena de dimensiuni impresionante - 280 mp, unde 80 de tehnicieni au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 mp ecrane cu led, 600. 000 w de lumini si 250. 000 w de sunet si 70 km de cabluri, se arata intr-un comunicat al . continuă pe România Liberă

Revelionul din Piata Constitutiei, in cifre: 130 de artisti, 20 de tone de artificii si 200 de lumini inteligente

In cea mai stralucitoare noapte din an, distractia se muta in Piata Constitutiei din Capitala, acolo unde, in ultimii sase ani, zeci de mii de bucuresteni s-au adunat sa numere ultimele secunde din an. Pentru Revelionul din acest an, municipalitatea se lauda cu 130 de artisti, 20 de tone de artificii si 200 de lumini inteligente si 70 de kilometri de cabluri.

FOTO GALERIE Dubai intra in Cartea Recordurilor de Revelion.

Dubaiul doreste sa intre in Cartea Recordurilor in noaptea de Revelion. Astfel, orasul din inima desertului va sarbatori trecerea dintre ani cu un spectacol unic. Timp de sase minute, spre cer vor fi lansate nu mai putin de 400. 000 de artificii, doborand astfel vechiul record, stabilit in 2012 de Kuweit. Atunci au fost lansate peste 70. 000 de artificii, timp de o ora, informeaza www. arabianbusiness. co. Focurile de artificii vor fi lansate din 400 de locuri diferite, situate pe o distanta de .

Revelion in Piata Dacia din Buzau, cu Provincialii si Lora

Primaria Buzau va organiza si in acest an, in centrul orasului, un spectacol de Revelion. Provincialii si Lora sunt cele mai importante nume care se regasesc pe afisul spectacolului de pe platoul din Centru.

Piata imobiliara din Grecia s-a prabusit din cauza crizei economice

Pana in 2008, piata imobiliara din Grecia era o afacere infloritoare. Acum, insa, aproape la fiecare bloc in Atena exista un anunt de vanzare. Iar preturile sunt in cadere libera. Un apartament de 50 de.

Cod galben de ceata si vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara, unde vizibilitatea va fi redusa sub 200 metri, izolat sub 50 metri, iar izolat se va produce chiciura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )