Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

România Liberă România Liberă,
FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni. continuă pe România Liberă

Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, azi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Presedintele Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Totodata, el erata ca, pentru romani, acest an.

Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a.

Klaus Iohannis: Salut debutul presedintiei letone a Consiliului Uniunii Europene si intrarea Lituaniei in zona euro/ Acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni

Presedintele Klaus Iohannis a salutat preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Letonia precum si intrarea Lituaniei in zona euro. El a afirmat in mesajul postat pe Facebook ca Europa continua consolidarea unitatii sale si ca anul 2015 va reprezenta pentru romani inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Presedintele Klaus Iohannis va conduce sedinta de marti a CSM

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Elena Udrea il ataca pe Klaus Iohannis in primul mesaj din 2015: Daca toate sperantele noastre sunt in noul presedinte, se va alege praful de ele

Presedintele PMP, Elena Udrea, lanseaza un atac dur la adresa noului presedinte Klaus Iohannis, in prima iesire din acest an, venita sub forma unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. in opinia Elenei Udrea,.

Klaus Iohannis, primele meciuri in deplasare

CALENDAR Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

Agenda de politica internationala a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu (VIDEO)

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu. Mai multe asociatii si grupuri ale romanilor din strainatate i-au scris sefului statului, recomandandu-i sa renunte la.

Sergiu Nistor, numit in functia de consilier a lui Klaus Iohannis

Sergiu Nistor a fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana. Presedinta a anuntat astazi ca l-a numit in functia de consilier prezidential, devenind astfel al 6-lea consilier al lui Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )