Libnet.ro
UNICEF

05:00

Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Totodata, el erata ca, pentru romani, acest an.

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, azi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Klaus Iohannis: Salut debutul presedintiei letone a Consiliului Uniunii Europene si intrarea Lituaniei in zona euro/ Acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni

Presedintele Klaus Iohannis a salutat preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Letonia precum si intrarea Lituaniei in zona euro. El a afirmat in mesajul postat pe Facebook ca Europa continua consolidarea unitatii sale si ca anul 2015 va reprezenta pentru romani inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Te joci si iti lucrezi muschii in acelasi timp: cum te ajuta SKEA se devii mai buna la pat

Nu in fiecare zi vezi o campanie de Kickstarter precumcea pentru SKEA, aparatul care ajuta femeile sa-si intareasca muschii pelvieni. Prima oara cand am auzit de SKEA, am realizat ca trebuie sa aiba un filmulet de prezentare fantastic pe Kickstarter. Asa ca am accesat site-ul, am cautat SKEA, am deschis pagina si am rulat materialul video. Dupa cum ne asteptam, nu am fost dezamagiti. Din start, vedem o persoana de etnie chineza care sare in fata aparatului foto si ne [].

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )