Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Klaus Iohannis: Memoria presedintelui Richard von Weizsacker va fi pentru totdeauna pretuita

România Liberă România Liberă,
FOTO: Klaus Iohannis: Memoria presedintelui Richard von Weizsacker va fi pentru totdeauna pretuita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, in cartea de condoleante deschisa la sediul Ambasadei Republicii Federale Germania, in memoria fostului presedinte Richard von Weizsacker. Iohannis a postat pe Facebook un mesaj, dupa semnarea in cartea de condoleante de la Ambasada Germaniei. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, moment de reculegere in memoria fostilor presedinti ai Germaniei si Bulgariei, Richard von Weizsacker si Jelio Jelev

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca va pastra un moment de reculegere in memoria fostilor presedinti ai Bulgariei si Germaniei, Richard von Weizsacker si Jelio Jelev, care au murit la sfarsitul saptamanii trecute.

Klaus Iohannis, dupa moartea oamenilor politici Richard von Weizsacker si Jelio Jelev: Voi pastra pentru cei doi oameni de stat un moment de reculegere

Dupa ce Richard von Weizsacker, fost presedinte al Germaniei, si Jelio Jelev, fost presedinte al Bulgariei, s-au stins din viata, presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook, sustine ca va.

Cum glumea Basescu cu fostul presedinte german von Weizsacker

Richard von Weizsacker a murit la 31 ianuarie, si Germania se pregateste pentru funeralii de stat. El a fost timp de zece ani presedinte al Germaniei si chiar daca nu a vizitat Romania, in 2006 el a ras la gluma omologului sau roman. Uitandu-se la buchetul de flori primit odata cu premiul unei fundatii germane, Traian Basescu a zis: Acum trebuie sa-l bag si pe asta la apa!.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tinerii magistrati

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat astazi la Cotroceni pe absolventii Institutului National al Magistraturii pentru a ciocni o cupa de samapanie. Iohannis le-a reamintit tinerilor magistrati ca nimeni nu este mai presus de lege.

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu - dosarul gazelor ieftine pentru Ioan Niculae

Presedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu, anunta Administratia Prezidentiala. Reamintim ca procurorul general, Tiberiu Nitu, ii solicitase presedintelui sa formuleze o cerere de urmarire penala fata de Adriean Videanu in calitate de fost ministru al Economiei in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010.

Klaus Iohannis a discutat cu judecatorii CCR, la invitatia lui Zegrean

Presedintele Klaus Iohannis a facut, in aceasta dupa-amiaza, o vizita la Curtea Constitutionala a Romaniei, la invitatia presedintelui institutiei, Augustin Zegrean, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

GALERIE FOTO VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

Klaus Iohannis sugereaza ca toate partidele pro-europene din Republica Moldova sa faca parte din Guvern: Un guvern cu o viziune unitara proeuropeana este de preferat oricarei alte solutii de compromis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, prilej cu care a subliniat ca rezultatul votului din 30 noiembrie 2014 trimite la o formula de compunere a puterii executive in care responsabilitatea parcursului democratic al Republicii Moldova sa fie impartita intre toate partidele proeuropene, potrivit unui comunicat de presa. Practic, Iohannis sugereaza ca toate cele trei partide pro-europene de la Chisinau sa faca parte din Guvern, in conditiile in care negocierile politice din ultimele saptamani au conturat o majoritate din care lipseste Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2358 seconds )