Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis a discutat cu judecatorii CCR, la invitatia lui Zegrean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a discutat cu judecatorii CCR, la invitatia lui Zegrean

Presedintele Klaus Iohannis a facut, in aceasta dupa-amiaza, o vizita la Curtea Constitutionala a Romaniei, la invitatia presedintelui institutiei, Augustin Zegrean, transmite Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a discutat cu presedintele CCR Augustin Zegrean

PresedinteleKlaus Iohannis s-a intalnit, luni dupa-amiaza, cu presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. Presedintele Curtii a fost cel care i-a lansat aceasta invitatie sefului statului, i.

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu judecatorii Curtii Constitutionale, la invitatia lui Zegrean

Presedintele Klaus Iohannis a facut o vizita, luni, la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui institutiei, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii Curtii probleme curente ale.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tinerii magistrati

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat astazi la Cotroceni pe absolventii Institutului National al Magistraturii pentru a ciocni o cupa de samapanie. Iohannis le-a reamintit tinerilor magistrati ca nimeni nu este mai presus de lege.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

Presedintele Klaus Iohannis a mers sambata impreuna cu sotia sa, Carmen, la inmormantarea lui Cristian Pavel, barbatul care s-a sinucis miercuri. Iohannis a fost vizibil emotionat, a plans si a depus o.

Klaus Iohannis informeaza Parlamentul cu privire la continuarea desfasurarii operatiilor de transport multimodal pe teritoriul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni o scrisoare Camerei Deputatilor in care informeaza despre faptul ca Statele Unite ale Americii au solicitat permisiunea pentru continuarea, in anul 2015, a desfasurarii operatiilor de transport multimodal pe teritoriul tarii noastre a resurselor materiale si umane apartinand Guvernului american dinspre si catre Afganistan in sprijinul Operatiilor NATO.

Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-un discurs sustinut in fata noilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii, ca sistemul judiciar este fundamental pentru existenta statului de.

GALERIE FOTO VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )