Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

B1 B1,
Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

Presedintele Klaus Iohannis a mers sambata impreuna cu sotia sa, Carmen, la inmormantarea lui Cristian Pavel, barbatul care s-a sinucis miercuri. Iohannis a fost vizibil emotionat, a plans si a depus o. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau

Presedintele Klaus Iohannis l-a condus pe ultimul drum pe bunul lui prieten, Cristian Pavel, fost director adjunct al Regiei de Transport Public din Sibiu. Omul de afaceri a fost gasit mort in casa. Sotii.

Klaus Iohannis participa la inmormantarea directorului tehnic al Tursib, gasit spanzurat

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, impreuna cu sotia, la capela catolica din Cimitirul Municipal Sibiu, unde se afla depus trupul neinsufletit al directorului tehnic al Tursib, Cristian Pavel, gasit spanzurat in casa mamei sale, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a participat la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri dimineata, la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi, informeaza presidency. ro. in aceasta mare zi de.

Klaus Iohannis si sotia sa participa la inmormantarea directorului tehnic al Tursib, gasit spanzurat

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, impreuna cu sotia, la capela catolica din Cimitirul Municipal Sibiu, unde se afla depus trupul neinsufletit al directorului tehnic al Tursib, Cristian Pavel, gasit spanzurat in casa mamei sale, la inmormantare participand mai multe personalitati din oras.

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit spanzurat / Acesta era un apropiat al lui Klaus Iohannis

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit in aceasta dimineata spanzurat, in casa mamei sale. El este sotul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuti ca fiind in grupul de prieteni apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis, anunta ziarul local Turnul Sfatului.

Cristian Pavel, director tehnic al Tursib Sibiu si una dintre persoanele aflate in cercul de prieteni ai presedintelui Iohannis, s-a spanzurat

Cristian Pavel, directorul tehnic al societatii de transport in comun de la Sibiu, Tursib, si o persoana aflata in cercul de prieteni ai presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat in cursul zilei de miercuri.

Un apropiat al lui Klaus Iohannis s-a sinucis

Un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis s-a sinucis. Este vorba despre directorul adjunct al societatii de transport public din Sibiu, Cristian-Gheorghe Pavel. Acesta era si consilier local din partea FDGR,.

Directorul adjunct al Tursib, apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat

Directorul adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat in una din locuintele sale, relateaza Turnul Sfatului. in jurul orei 10:00 s-a primit.

Noi date despre directorul de la Tursib care s-a sinucis: Apropiatul lui Klaus Iohannis avea dosar penal dupa ce a fost prins baut la volan

Noi informatii in cazul directorului de la Tursib care s-a sinucis. Cristian Pavel avea dosar penal, dupa ce s-a urcat baut la volan, scriu jurnalistii de la Ora de Sibiu. Pe 28 ianuarie, acesta a fost gasit.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, amendati de AEP

Autoritatea Electorala Permanenta a publicat raportul de control privitor la finantarea campaniei prezidentiale din 2014. AEP a constatat ca Legea finantarii partidelor politice a fost incalcata de aproape toate formatiunile care au participat la campania electorala. Alianta PSD-UNPR-PC, cea care l-a sprijinit pe Victor Ponta, si Alianta Crestin Liberale PNL-PDL, din partea careia Klaus Iohannis a candidat la functia suprema in stat, PER, PMP, Monica Macovei si Calin Popescu Tariceanu au avut probleme .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )