Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis a participat la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a participat la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri dimineata, la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi, informeaza presidency. ro. in aceasta mare zi de. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri dimineata, la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

Klaus Iohannis va merge la o slujba la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis va asista, vineri, la Liturghia cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi care va avea loc la ora 11:00 la Patriarhia Romana, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis va merge la slujba la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis va asista, vineri, la Liturghia cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi care va avea loc la ora 11:00 la Patriarhia Romana, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Romania are multe de recuperat, ca exercitiu de predictibilitate a guvernarii, in general

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi cu prilejul Receptiei Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, ca Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare economica, si ca avem multe de recuperat, nu doar in termeni fiscali, ci ca exercitiu.

Mesajul lui Klaus Iohannis la Camera de Comert si Industrie Romano-Germana: Consolidarea cooperarii economice dintre Romania si Germania reprezinta o prioritate

Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Receptiei de Anul Nou organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, seful statului fiind reprezentat la eveniment de catre consilierul sau pentru politici economice, Cosmin Marinescu, care le-a transmis participantilor mesajul presedintelui: La multi ani! pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, si felicitari pentru consecventa cu care reusiti sa va continuati proiectele. Ne bucuram, de fiecare data, atunci cand roadele activitatii dumneavoastra se inmultesc si ofera, astfel, pentru economia romaneasca, exemple de buna practica, nu doar sau in primul rand prin rezultate, ci mai ales prin metoda, implicare, seriozitate.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, amendati de AEP

Autoritatea Electorala Permanenta a publicat raportul de control privitor la finantarea campaniei prezidentiale din 2014. AEP a constatat ca Legea finantarii partidelor politice a fost incalcata de aproape toate formatiunile care au participat la campania electorala. Alianta PSD-UNPR-PC, cea care l-a sprijinit pe Victor Ponta, si Alianta Crestin Liberale PNL-PDL, din partea careia Klaus Iohannis a candidat la functia suprema in stat, PER, PMP, Monica Macovei si Calin Popescu Tariceanu au avut probleme .

Klaus Iohannis, intalnire cu diplomatii acreditati la Bucuresti: Locul Romaniei este in Schengen

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a participat, joi, la intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania unde a declarat ca Romania indeplineste toate criteriile pentru aderarea la Spatiul Schengen si orice nelamuriri pe acest palier tin de considerente pur politice, subliniind ca rapoartele MCV pozitive arata o recunoastere a eforturilor de consolidare interna.

Jurnalistul Liviu Avram, despre declaratiile lui Klaus Iohannis: Sa ai o parere inseamna sa conduci o tara, nu doar consultari

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Adevarul, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara, dupa terminarea consultarilor cu partidele de la Cotroceni. Klaus.

19:00 Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 19:00 o declaratie de presa dupa consultarile cu partidele politice de la Palatul Cotroceni. O alta tema la care presedintele Klaus Iohannis va face referire este reprezentata de publicarea Raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )