Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis va merge la slujba la Patriarhie

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis va merge la slujba la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis va asista, vineri, la Liturghia cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi care va avea loc la ora 11:00 la Patriarhia Romana, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis va merge la o slujba la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis va asista, vineri, la Liturghia cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi care va avea loc la ora 11:00 la Patriarhia Romana, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri dimineata, la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Klaus Iohannis, intalnire cu sefii Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti la Palatul Cotroceni cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, relateaza Agerpres, citand surse oficiale.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, declaratii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, dupa ce, pe parcursul acestei zile, a discutat cu partidele parlamentare despre noul Cod electoral, iar Comisia Europeana a publicat Raportul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania.

UPDATE Au inceput consultarile dintre Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor politice

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Palatul Cotroceni, cu reprezentantii partidelor politice. Consultarile au loc in perspectiva sesiunii parlamentare din 2 februarie si se vor axa, in principal, pe prioritatile legislative.

19:00 Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 19:00 o declaratie de presa dupa consultarile cu partidele politice de la Palatul Cotroceni. O alta tema la care presedintele Klaus Iohannis va face referire este reprezentata de publicarea Raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania.

Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis este in discutii

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, la ora transmiterii acestei stiri, consultarile cu delegatia PNL, pe tema legislatiei electorale, liberalii fiind reprezentati la discutiile cu seful statului de cei doi.

Klaus Iohannis decoreaza supravietuitorii Holocaustului: Statul Roman lupta impotriva antisemitismului si a xenofobiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, supravietuitori ai Holocaustului in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. in discursul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin acest moment,.

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis: Rusia este direct responsabila pentru atacul terorist asupra orasului Mariupol

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca Rusia poarta responsabilitatea directa pentru atacul asupra populatiei civile din cartierele orasului Mariupol din sud-estul Ucrainei.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la arhivele CNSAS: Sustin in continuare conceptul unui Muzeu al Comunismului in Romania. Este necesara o reconciliere cu istoria noastra recenta

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata, incepand cu ora 10:00, o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )