Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis este in discutii

Antena3 Antena3,
Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis este in discutii

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, la ora transmiterii acestei stiri, consultarile cu delegatia PNL, pe tema legislatiei electorale, liberalii fiind reprezentati la discutiile cu seful statului de cei doi. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la arhivele CNSAS: Sustin in continuare conceptul unui Muzeu al Comunismului in Romania. Este necesara o reconciliere cu istoria noastra recenta

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata, incepand cu ora 10:00, o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Generalul de brigada Ioan Bas, seful ISU Bihor a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Generalului de brigada Ioan Bas i-a fost acordat Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, cu insemn pentru militar. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu prilejul Zilei Unirii, mai multe decrete de decorare a unor conducatori din cadrul MAI, printre ei numarandu-se si seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana al judetului Bihor.

Reprezentantii partidelor politice au venit la Cotroceni pentru consultari cu presedintele Klaus Iohannis

Sistemul de vot si imunitatea parlamentara sunt pe lista subiectelor fierbinti care vor fi puse in discutie la consultarile de astazi de la Cotroceni Presedintele Klaus Iohannis se va intilni, incepind cu.

Consultari la Palatul Controceni, intre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor vor avea, miercuri, la Palatul Cotroceni consultari pe tema legilor electorale. Premierul Victor Ponta a declarat ca PSD va propune introducerea sistemului de.

VIDEO Klaus Iohannis, in vizita la arhivele CNSAS: Sustin in continuare conceptul unui Muzeu al Comunismului in Romania. Este necesara o reconciliere cu istoria noastra recenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa vizitarea arhivelor CNSAS de la Popesti-Leordeni, ca sustine in continuare necesitatea construirii unui Muzeu al Comunismului, adaugand ca nu am reusit sa ne cunoastem suficient de bine istoria recenta, referindu-se la anii comunismului. Este nevoie de o studiere mult mai atenta si in final de o reconciliere a noastra cu istoria noastra recenta, a declarat seful statului.

Eugen Nicolicea, in urma intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis: Suntem de acord ca finantarea partidelor politice sa fie transparenta

Deputatul UNPREugen Nicolicea a afirmat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UNPR-ul este de acord ca finantarea partidelor politice sa fie una transparenta. Despre.

Eugen Nicolicea, in urma intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis: Suntem de acord ca finantarea partidelor politice sa fie transparenta (VIDEO)

Deputatul UNPREugen Nicolicea a afirmat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UNPR-ul este de acord ca finantarea partidelor politice sa fie una transparenta. Despre.

19:00 Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Sustinem votul prin corespondenta

UPDATE: PSD este de acord cu reducerea numarului de parlamentari si a dat asigurari ca deciziile CC, inclusiv cea referitoare la respectarea referendumului din 2009 privind numarul maxim de 300 de parlamentari, vor.

Klaus Iohannis le-a atras atentia jurnalistilor de la Cotroceni ca au intarziat cinci minute (VIDEO)

Jurnalistii prezenti miercuri la Cotroceni au avut parte si de momente amuzante. Unul dintre acestea a fost generat chiar de presedintele Klaus Iohannis, care i-a certat pe ziaristi ca au intarziat cinci.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )