Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Sustinem votul prin corespondenta

Antena3 Antena3,
Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Sustinem votul prin corespondenta

UPDATE: PSD este de acord cu reducerea numarului de parlamentari si a dat asigurari ca deciziile CC, inclusiv cea referitoare la respectarea referendumului din 2009 privind numarul maxim de 300 de parlamentari, vor. continuă pe Antena3

Blaga si Gorghiu, dupa consultarile cu presedintele Iohannis: Sustinem votul prin corespondenta si reducerea numarului de parlamentari (VIDEO)

Copresedintii PNL, Vasile Blaga siAlina Gorghiu, au declarat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL-ul sustine votul prin corespondenta. Sustinem votul prin coresponden.

Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis este in discutii

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, la ora transmiterii acestei stiri, consultarile cu delegatia PNL, pe tema legislatiei electorale, liberalii fiind reprezentati la discutiile cu seful statului de cei doi.

VIDEO. UPDATE. Consultari Iohannis-partide: Ponta vrea ca AEP sa organizeze votul in diaspora, iar PNL cere vot prin corespondenta

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor se vor intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru a dezbate prioritatile parlamentare, votul din diaspora, finantarea campaniilor si a partidelor politice, precum si ridicarea imunitatii, informeaza Mediafax. Astfel, de la ora 10. 00 vor incepe consultarile sefului statului cu PSD, la ora 11. 00, cu PNL, iar la ora 12. 00, cu UNPR.

Ce se intampla in aceste momente in Grecia: Tara va ramane in zona euro

Pentru prima data in istoria sa, Grecia are un prim-ministru provenit din stanga radicala. Alexis Tsipras, liderul partidului Syriza, a depus juramantul ca sef al guvernului, intr-o ceremonie civila fara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )