Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blaga si Gorghiu, dupa consultarile cu presedintele Iohannis: Sustinem votul prin corespondenta si reducerea numarului de parlamentari (VIDEO)

B1 B1,
Blaga si Gorghiu, dupa consultarile cu presedintele Iohannis: Sustinem votul prin corespondenta si reducerea numarului de parlamentari (VIDEO)

Copresedintii PNL, Vasile Blaga siAlina Gorghiu, au declarat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL-ul sustine votul prin corespondenta. Sustinem votul prin coresponden. continuă pe B1

Dan Diaconescu, dupa consultarile de la Cotroceni: Am propus desfiintarea CNA, taierea salariilor parlamentarilor si vot obligatoriu (VIDEO)

Fondatorul Partidului Poporului Dan Diaconescu a declarat, miercuri seara, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, ca partidul din care face parte a propus cateva initiative pe care.

PNL a discutat cu presedintele Iohannis despre ordonanta traseistilor

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat la finalul consultarilor de la Cotroceni ca intre subiectele discutate cu presedintele Iohannis s-au regasit si celebra ordonanta a traseistilor declarata neconstitutionala, dar si refuzul Guvernului Ponta de a organiza alegeri partiale.

Presedintele Iohannis a inceput consultarile, pe tema legislatiei electorale, cu delegatia PSD

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, miercuri, seria consultarilor cu partidele politice, la Cotroceni, pe tema legislatiei electorale, votul in diaspora, finantarea campaniilor si a partidelor si ridicarea imunitatii parlamentare, prima delegatie.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

VIDEO Klaus Iohannis: Toate partidele si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni cu partidele politice parlamentare pe tema noului cod electoral, ca reprezentantii principalelor formatiuni politice si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, pentru a permite Justitiei sa isi faca treaba. Seful statului a catalogat atitudinea partidelor drept un semnal pozitiv, afirmand ca exista toate premisele pentru ca o solutie legislativa in acest sens sa fie adoptata in scurt timp.

Victor Ponta dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine intocmirea unui registru electoral al romanilor care traiesc in strainatate, Parlament bicameral si reducerea numarului de parlamentari

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii PSD. Social-democratii au fost primii care au intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Victor Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

Presedintele Iohannis la primul test major. Ce probleme ridica demisia lui Maior

George Maior a demisionat, marti, 27 ianuarie, de la sefia SRI din cauza unor iesiri, atacuri si amenintari inacceptabile impotriva Curtii Constitutionale, dupa ce judecatorii au picat pe rand asa-numitele Legi Big Brother. A incheiat prost opt ani de mandat reusit, cu reforme insitutionale dificile, cu performanta si aprecieri exprimate deschis din partea partenerilor externi, culminand cu desemnarea Romaniei de catre NATO ca leading state pe cyber defence in Ucraina.

27 ianuarie, Ziua Internationala de Comemorare a Holocaustului. Presedintele Iohannis decoreaza marti supravietuitori ai Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie inseamna sfarsitul Holocaustului si eliberarea lagarelor de concentrare naziste Auschwitz-Birkenau din Polonia de catre trupele sovietice in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu este cunoscut numarul exact al evreilor ucisi in Holocaust, solutia finala a problemei evreiesti, dar cifra cel mai frecvent notata de istorici este de sase milioane. Televiziunea Romana transmite in direct, marti, incepand cu ora 10. 00, ceremoniile impresionante la Auschwitz. Marele absent este presedintele rus Vladimir Putin.

GALERIE FOTO. Presedintele Iohannis, in vizita la CNSAS

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat,luni, depozitele cu arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii de la Popesti-Leordeni. foto: presidency. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )